Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få fartsbøter Redusert eller Droppet

Selv de største lovlydige borger kan ha et uhell og lande en fartsovertredelse billett. Aktivt å la politimann vet hvor mye dette har ødelagt dagen din er en sikker-brann måte å tjene deg en fin dyr billett og tusenvis av dollar i økte forsikringspremier, ifølge MSN.com. Litt høflighet og sunn fornuft kan gå langt i å redusere eller selv slippe din billett alle sammen. Dette detaljer den beste måten å appellere din billett og nærme de makter det på et menneskelig nivå. Du trenger
Fartsovertredelse eller trafikk billett
Vis flere instruksjoner
en

Vær veldig høflig med politimannen når de trekker deg over. Ikke gi offiseren noen holdning, og gjøre som de sier uten å kjempe eller stønn.
2

Snu bilen av, og holde hendene på den anbefalte 10 og 2 posisjon på rattet. Hvis det er natta, slå på førerhuset. Etter at offiseren har mottatt informasjonen, høflig stille spørsmål om hendelsen uten å fornærme offiseren. Du har rett til å be om å se radar, spør når siste gang den ble kalibrert og hvor offiseren var når hastigheten ble klokket. Disse spørsmålene kan ta en dramatisk vending med feil tone, så trå forsiktig. Be om nåde, tale din sak oppriktig. Dersom en billett er utstedt, gjør deg selv som ikke-minneverdig som mulig.
3

Ring utstedelse offiser. Be om å møte offiser for en kopp kaffe, og igjen tale din sak. Ikke tigge, men gjør en faktisk forsøk på en forbindelse med offiser. Offiseren har full myndighet til å slippe billett. I tillegg kan du skrive et brev til leder eller dommer
4

Bli venn domstol funksjonærer;. Kalle dem, og ta dem ved navn. Be om continuances å utsette rettssaken dato. Den videre rettssaken dato fra dato for utstedt billett, jo bedre sjanse for offiseren å være litt uklar på detaljene i hendelsen.
5

påberope seg ikke skyldig i pre-rettssaken høring. Du vil bli tildelt en rettssak dato. I mellomtiden fortsetter å bli venn retten kontorist, og søker en forsinkelse på rettssaken.
6

Gå til rettssak din. Kle deg riktig. Forberede saken for hvorfor din billett bør droppes. Påtalemyndigheten vil legge fram sin sak mot deg, og du har en sjanse til å svare og ringe på eventuelle vitner som kan ha vært der med deg når billetten ble utstedt. Hold deg rolig, høres situasjonen skumlere enn det egentlig er, og, på slutten av dagen, vil noe mer enn å måtte betale billetten komme ut av det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149796.html

Previous:
Next:

trafikk billetter