Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan skal anke en Red-Light Camera Citation

En rekke kommuner har installert rødt lys kameraer i kryss. Disse videokameraer koordinere med trafikklyset og overvåke trafikken. Hvis en sjåfør kjører et rødt lys eller begår annen trafikk brudd, snaps kameraet et bilde av den fornærmende førerens bil og lisens plate, i noen stater, disse kameraene også ta et bilde av sjåføren. Kritikere hevder at kameraene lider av problemer med påliteligheten og urettferdig straffe sjåfører ved å forkorte den gule lys varighet i kryss. Selv appeller prosessen varierer avhengig av staten og kommunen, kan sjåførene følge noen generelle strategier når kampene et rødt lys billett. Du trenger
Stoppeklokke
Videokamera
Vis flere instruksjoner
Filing en høring
en

Finn ut om du har fått en skikkelig rødt lys kamera billett eller en anmodning om opplysninger om kjøretøyet. Ifølge "Highway Robbery" nettside, en rekke kommuner i California og andre stater sende ut meldinger som ser ut som røde lys billetter, men er utformet for å samle informasjon om en sjåfør eller kjøretøy. Dette nettstedet melder at en gyldig rødt lys billett vil alltid inneholde en anmodning om å svare til navnet og adressen til den lokale eller tingretten.
2

se video av den straffbare handlingen på internett, der det er aktuelt . Mange kommuner vil legge ut videoen av brudd på et selskap, avdelinger eller politiet nettsted og gi et sitat nummer og webadresse som lar deg se denne videoen. Etter å ha sett videoen, bestemme om du fortsatt ønsker å kjempe billett eller hvis du har brutt din stat eller kommune trafikk kode.
3

Følg instruksjonene for å bestride billetten som er trykt på henvisningen. En legitim rødt lys billett vil inneholde instruksjoner for tiltalende sitat og vil be deg om å påberope seg "skyldig" eller "ikke skyldig". Disse instruksjonene kan kreve mailing en sjekk eller postanvisning i mengden av sitatet, som du vil motta tilbake hvis du klarer å kjempe billetten.
4

Schedule en dato for første høringen med byretten. Etter at du sende inn en melding til contest billetten, vil retten planlegge en høring. Retten kan tillate deg å velge en alternativ dato hvis du ikke kan delta på datoen de planlegge.
5

delta på høringen som planlagt. Hvis du ikke møtt opp, eller planlegge en alternativ dato, vil du miste det betalte beløpet og din evne til å bestride brudd i fremtiden.
Contesting lovbruddet
6

videobånd skjæringspunktet og mønsteret av lysene. Noen trafikk forskrifter krever at et gult lys vil lyse i en viss tid, avhengig av hastigheten av skjæringspunktet. Du kan få denne informasjonen på statens avdeling av transport.
7

Beregn hvor lang tid det gule lyset ble tent i din videotape av krysset eller i videotape av lovbruddet. Bruk en stoppeklokke eller telle antall rammer lyset ble tent og deretter dele det antall bilder av frame-rate på ditt videokamera for å finne varigheten av det gule lyset.
8

Sammenlign hvor lang tid det gule lyset blinket i din video eller video av lovbruddet med hvor lang tid det gule lyset burde ha blinket for krysset. Hvis det gule lyset blinket for en kortere tidsperiode enn det avdelingen for transport tilrår for at kryss, ta denne informasjonen og videotape til retten og presentere det som ditt forsvar.
9

Contest lovbruddet ved å vise hvor du ikke har begått en trafikk brudd. Bruk videotape av overtredelsen, eventuelt å forklare for å høre dommeren at kameraet feilet i å utstede deg et sitat. Ifølge "Times News" nettsted, veltet kommunale dommere mer enn halvparten av det røde lyset billetter omstridt i Johnson City, Tennessee.
10

argumentere mot billett ved å bekrefte at du ikke kjøre bilen på tidspunktet for overtredelsen, hvis det er aktuelt. Hvis statens rødt lys kameraer knipse et bilde av sjåføren, ta med dette bildet i høringen og påpeke avvik mellom utseende og personen på bildet. Du må fortelle retten identiteten til sjåføren i løpet av brudd.
11

påklage vedtaket av den første høringen, der det er aktuelt. Tilbyr noen kommuner en klagenemnd prosess, noen ikke. Hvis du får en ugunstig dom etter den første høringen, spør tingrett hvordan å sende inn en klage.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149753.html

Previous:
Next:

trafikk billetter