Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Beat Direct Observation fartsbøter

Direkte observasjon fartsbøter utstedes vanligvis av offiserer som så trafikken brudd finner sted. Ved overtredelsen kan være alt fra manglende evne til å stoppe ved et stoppskilt til en radar lesing under en hastighet håndhevelse detalj. Vanligvis, hvis du får en billett gjennom direkte observasjon, er det vanskelig å slå. Det er imidlertid ikke en umulig oppgave hvis du vet hvordan du skal stille de riktige spørsmålene. Instruksjoner
en

Skaff offiserens navn og radaren modellen som brukes. Informasjonen kan fås ved henvendelse til leder eller politiet. Noter eventuelle dekorasjoner på offiserens uniform. Noen stater, som Maine, utpeke sine reserve offiserer med grønne pinner over venstre lomme.
2

Gjør deg kjent med radaren via noen manualer kan du få fra produsenten eller online. Sørg for å gjøre oppmerksom på tuning prosedyre. For å sikre nøyaktige resultater fra radaren, er offiserer ment til å stille sine radar med tuning gafler i begynnelsen av hvert skift.
3

Contest billetten. Du vil motta domstol dato. Under rettsmøtet konfrontere offiseren om noen formell statlig treningen han har hatt på radaren og dens drift og begrensninger. Krever ham til å forklare prosedyren for tuning og andre detaljer som du har lært fra den manuelle. Spørsmål offiserens opplevelse å bruke enheten, og hans tid i tjenesten. Det endelige målet er å innpode tvil med domstolen. Hvis du kan innpode nok tvil, kan du slå direkte observasjon billett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149886.html

Previous:
Next:

trafikk billetter