Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan snakke til en Cop hvis du får dratt over

Det er få ting mer plagsomme enn å se en politimann er lys i din vurdering speil som han bevegelser du å trekke over. Jeg har vært på begge sider av en trafikk stopp, som sjåfør og som felt produsent for "Cops". Det er aldri en hyggelig opplevelse, men det kan håndteres greit med disse tipsene. Instruksjoner
en

Sett deg selv i offiser sko. Sjansene er han eller hun er på solo patrulje og er like bekymret som du er. Cops bli drept i trafikken stopper hele tiden. Husk disse to viktige punkter: Politiet liker å føle seg viktig, og folk lyver til politiet mesteparten av tiden
2

Trekk over så snart det er trygt.. Ikke stopp på en kurve eller i et veikryss. Stans motoren. Disse dager, de fleste politi ønsker du å bo i bilen, så gjør det, holder begge hendene på rattet. Hvis det er natt, slå på det indre lys. Forvent å overlate både lisens og registrering av bil, men ikke har den klar. Noen politiet ville ta det som en innrømmelse av skyld. Når offiser nærmer seg sjåførens vindu, er han ikke nødt til å fortelle deg hvorfor du har blitt dratt over, men de fleste vil. Hvis han ikke gjør det, er det greit å spørre høflig "Hvorfor gjorde du trekker meg over?"
3

Unn politiet med respekt, men uten smiger. Vær spesielt på vakt mot kvinnelige politifolk. De må over-kompensere. Vær høflig, men ikke altfor vennlig. Aldri referere til en politimann som "buddy" eller "dude," men "sir", "offiser," frue "eller" sersjant "(hvis du ser tre striper).
4

ikke lyve. Ikke bli argumentative, men ikke dømme selv. Hvis du spurte: "Vet du hvor fort du skulle?" og du svarer "90, er jeg for sent på jobben," du kan definitivt forventer å være sent på jobben. stedet spør offiseren hva han mente. Du kan sannsynligvis ærlig svare at du ikke visste at du skulle den raske og beklager. Hvis du rullet gjennom et stoppskilt, og har aldri gjort det før , nevner det faktum og si at du ikke visste du hadde ikke kommet til å fullføre stoppe lenge nok. Ikke konfrontere offiser. Hvis en offiser føles mer viktig å gi deg en pause enn skriftlig deg en billett, kan du bare skate med.
5

Når de blir spurt, nå for lommeboken din sakte med én hånd. Hvis det er i hanskerommet, forteller offiseren at du kommer til å søke der for det. Husk at du er lovpålagt å presentere ditt førerkort og registrering mens identifisere deg selv. Politiet har ikke rett til å søke i bil med mindre det er en grunn til det, som en åpen flaske sprit på et sete. Hvis en offiser spør: "Er det greit hvis jeg søker bilen din? "Du kan bare svare at du vil heller at han ikke gjorde det. Den fjerde grunnlovsendring beskytter deg mot urimelige ransaking og beslag. Ikke fysisk kjempe en ulovlig søk.
6

Når det gjelder kjøring under påvirkning, husk at du kan være din egen verste fiende. Sjansen er overveldende at du vil bli dratt over natten. Hvis offiser spør om du har drukket, svare ved å fortelle offiseren at det er sent og du er sliten. Hvis du er presset om emnet, kan du høflig avslå å svare på, ved å svare "Jeg vil heller ikke si." Husk at "alt du sier kan bli brukt mot deg . "Hvis du blir tilbudt et felt edruelighet test og du ikke har drukket, kan det være lurt å ta det, men ikke glise av det absurde i det, som jeg gjorde en gang etter ett glass vin til maten. Hvis din nøkternhet er marginal, igjen kan du høflig avslå. Du ønsker ikke å gi offiserer bevis for å bruke mot deg. Hvis du fikk valget mellom en blod og en pusteprøve, velger breathalyzer. Det er ikke så pålitelig.

7

slutt, hvis du får en billett, trenger du ikke vinne noen poeng ved å si "takk." Hvis du har noen siste minutt spørsmål som kan hjelpe ditt forsvar i retten, spør nå. En som kommer til hjernen er hvorvidt offiser hadde en videokassett registrering av stopp. Et annet er å etablere posisjonen til offiser da han observerte en overtredelse. I en rullende stop brudd, er det lettere å bestemme bevegelse over et felt av se enn forfra og bakover, et poeng du kan bruke i forsvar hvis du kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149754.html

Previous:
Next:

trafikk billetter