Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan ta vare på en fartsovertredelse billett

Får en fartsovertredelse billett er upraktisk i beste fall, og rett og slett dyrt i verste fall. Ikke bare vil retten trolig vurdere en bot, men du risikerer også av økt forsikring priser. Det er flere måter å ta vare på en fartsbot, og hver har sine fordeler og ulemper. Den beste ruten avhenger av deg og din situasjon. Instruksjoner
betale billetten
en

Se på billetten din for informasjon om hvordan du betaler din billett, hvor du skal betale det og på hvilken dato den fine skyldes.
2

Sjekk på nettet eller ring din statens Department of Motor Vehicles eller transport. Du kan være i stand til å finne flere ressurser for å hjelpe deg å bestemme hvordan du vil håndtere fartsbot.
3

Betal billetten. Enkelte stater tillater deg å betale bøter på nettet. I andre, kan du være i stand til å sende inn billetten din med betalingen eller levere det til den lokale tinghuset. Betale billetten indikerer at du ikke bestride anklagene eller konsekvensene oppført på billetten. Poeng vil bli fjernet fra din lisens tilsvarende.
Fighting eller endre billetten
4

Ring din lokale trafikken retten til å innhente opplysninger om hva du skal gjøre hvis du ønsker å bestride din fartsovertredelse billett.
5

møte i retten på den planlagte datoen. Du vil sannsynligvis bli gitt tid til å diskutere eventuelle formildende omstendigheter med enten en aktor eller dommer før innreise din påstand. Hvis du har bevis for å presentere (for eksempel en mekaniker regning for å erstatte en defekt speedometer, eller bilder som viser hindret visninger av trafikkskilt), ta den med deg fordi du kan ha en mulighet til å presentere det på dette tidspunktet.

6

Spør dommer eller aktor å redusere fine, endre punktene vurderes opp mot din lisens eller begge deler. Du kan bli bedt om å delta trafikk skolen, men dette skal resultere i færre (hvis noen) poeng blir vurdert opp mot din kjøring posten. Selv om du må betale for trafikk skolen og du vil sannsynligvis betale boten for billetten din, holde noen poeng av din kjøring posten kan holde auto forsikringsselskapet fra å heve prisene.
7

Plead " ikke skyldig "da bedt om å skrive inn en bønn om dommer eller aktor er villige til å redusere boten eller punktet vurdering og du fortsatt tror du har en sak. En bønn av "ikke skyldig" betyr at en domstol dato vil bli arrangert og du vil bli bedt om å møte i retten for å presentere bevis.
8

Skaff en advokat til å representere deg hvis fartsovertredelse billett inkluderer et alvorlig brudd (slik som overdreven hastighet eller hensynsløs kjøring). Selv ansette en advokat kan være et kostbart alternativ, kan advokat bidra til å hindre deg fra potensielt miste lisensen og lidelse økte forsikringskostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149913.html

Previous:
Next:

trafikk billetter