Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Neon Lights Lover i Florida

Neonlys plassert som kjørelys rundt den nederste kanten av en bil og rundt bilskilt blir stadig mer populært over hele landet. Ikke hver stat er å omfavne denne nye kjøretøy stiluttrykk selv og Florida er en av dem. Florida har satt lover om hva slags kjøretøy belysning er tillatt for personbiler og utrykningskjøretøyer. Farger

Delstaten Florida tillater ikke alle kjøretøy unntatt de krisepersonell å blinke rødt, blått eller hvitt lys. Biler eiere som ønsker å prøve alternativ neon lys på bilen deres må unngå disse fargene. Selv om lyset ikke blinker på bilen, kunne sjåføren fortsatt bli sitert med en nonmoving trafikk brudd i henhold til Florida 316.2397 statue.
License Plate Neon

I et forsøk på å skjørt loven, kan noen drivere forsøke å legge neon belysning rundt lisens plate av bilen sin. Ifølge Orlando Police Department belysning rundt lisens plate av et kjøretøy er ulovlig fordi det kan distrahere andre drivere ved å gjøre bilen ser ut til å være møtende. Førere som er sett med neon aksent belysning rundt sin lisens plate vil bli sitert for en noncriminal trafikk brudd.

Godkjenning

Drivere kan be om godkjenning av aksent belysning ved å ta bilen sin til det lokale politiet å ha sin belysning anmeldt. Hvis belysningen er godkjent og anses street legal ved det lokale politiet eieren vil bli gitt dokumentasjon som sier at belysningen ble godkjent. Hvis belysningen ikke er godkjent eieren vil bli utstedt en "Fix It" billett og tillatt en rimelig tid til å fjerne belysning.
Unntak
p Det er et unntak fra Florida State lov om neon lys på biler. Hvis bilen brukes for det formål vis neonlys er tillatt. Imidlertid må neon lys har muligheten til å være slått av når bilen kjøres på offentlig vei. Klassiske biler som vises på bilutstillinger eller ikke kjøres på offentlig Florida veier kan ha neon kjører lys og aksenter rundt lisens plate. Loven om fargen er fremdeles i kraft skjønt. Røde, blå og hvite lys --- blinkende eller ikke --- er forbudt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149887.html

Previous:
Next:

trafikk billetter