Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Toddler Car Seat Laws i Ohio

barneseter sikkerhet lover variere fra stat til stat. I Ohio, lovene er relativt konservative. I noen stater, er barn lov til å ri uten en beltestol når de når en alder av fire. I Ohio, bilsete lover er enda strengere. Retningslinjer

The Ohio Department of Public Safety gir informasjon om barnet bil sete sikkerhet. Barn som er mellom 1 og 4 og veier mellom 20 og 40 pounds vil sitte i en forovervendt sete med sele.
Slingringsmonn

sete skal være sikkert nok slik at den ikke vil bevege seg mer enn en tomme side til side eller frem. Selestroppene bør være på eller over barnets skuldre, og de må ligge flatt og lunt på barnet, ifølge Ohio Department of Public Safety.
Next Step

Ifølge Ohio.gov, "Fra og med 7. oktober 2009, er Ohio barns kreves for å bruke belte-posisjonering booster seter når de vokser fra sine barneseter (vanligvis på 4 år og 40 pounds) til de er åtte år gamle, med mindre de er minst 4 meter ni inches høy. "
Straff

Noen i strid med barnesete lover er skyldig i en mindre forseelse, og vil bli bøtelagt mellom $ 25 og $ 75 for et første angrep. Eventuelle bøter samlet "skal sendes til kasserer i staten for innskudd i barnets highway sikkerhet fond," i henhold til Ohio Codes 4511,81. Hvis den skyldige blir tatt med mer enn ett barn riding uten sikkerhetsnett sete på samme tid på samme dag på samme sted, vil den straffbare handlingen anses bare en enkelt brudd. Om gjerningsmannen er en gjentakelse lovbryter, er han skyldig i en fjerde grad forseelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149880.html

Previous:
Next:

trafikk billetter