Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Grunner for trafikk billett Oppsigelse

Du ønsker ikke å ha en trafikk billett på posten din. Ikke bare er bøter dyrt, kan det koste deg poeng på førerkortet ditt og øke din bil forsikring premiums.Though ikke vanlig, det er tilfeller når du kan få en trafikk billett avvist. Nøkkelen er å komme til retten forberedt på å kjempe billetten med solid informasjon. Feil informasjon
p Hvis noe av informasjonen på billetten ble skrevet eller skrevet inn feil av offiseren, kan dette bety en automatisk oppsigelse. For eksempel, hvis lisensen plate nummer eller førerkort nummer ble tatt ned galt, kan dommeren bestemme at billetten er ugyldig.
Defekt utstyr
p Hvis du kan bevise at utstyret som brukes til å ta avgjørelsen angående trafikk billett er defekt, for eksempel en radar detektor, eller et rødt lys kamera som blinker feil, er det en god sjanse for at billetten vil bli avvist. Må du gjøre din egen forskning på utstyret for å bruke dette forsvaret.
First Timer eller Defensive Driving

I mange tilfeller dommerne er sympatisk til første gangs lovbrytere, spesielt når det gjelder trafikk billetter. Hvis dette er ditt første trafikk billett og du har rent rulleblad ellers er det en god sjanse for at dommeren vil avvise billett.
P Hvis dette er ditt første lovbrudd, bør du påberope seg ikke skyldig i lovbruddet og bringe informasjon til retten for å vise din utstående karakter, som for eksempel gode karakterer på skolen og ren kjøring posten.

Ta en defensiv kjøring klasse og bringe bevis for frammøte din til retten for å øke sjansen for billett oppsigelse.

Police Officer er en uteblivelse
p Hvis du kommer til retten forberedt med et solid forsvar for hvorfor du ikke skal ha mottatt en trafikk billett, og politibetjenten som utstedte billetten vises ikke til å vitne i retten, har du en bedre sjanse for å ha billett avvist. I mange tilfeller er offiser det eneste vitne til brudd, og hvis han eller hun ikke kan vitne om, vil det utstedende foretaket (by eller stat) ikke har mye å falle tilbake på.
Proof Forutsatt i retten
p Hvis du var ikke i nærheten av åstedet der trafikken billetten ble utstedt, det er en høy sannsynlighet for at det vil bli avvist hvis du kan gi klare bevis til dommer over oppholdssted. For eksempel, hvis du mottar en trafikk billett i posten for å kjøre på rødt lys som er generert av et rødt lys kamera, og du kan bevise at du var på den andre enden av byen, vil dette være nyttig i ditt tilfelle.

I noen tilfeller, når du får en billett for mindre brudd, for eksempel kjøring uten gyldig registrering eller inspeksjon, kan du få trafikk billett avvist av dommeren hvis du gir papirer som beviser at du fornyet registreringen før retten dato.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149769.html

Previous:
Next:

trafikk billetter