Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan fornye en suspendert lisens

En førerkort er en sertifisering som tillater en person over 16 år for å drive en motor kjøretøy. I tilfeller som gjentatte trafikk brudd, barnebidrag lovovertredelse eller ubetalt domstol og trafikkbøter, et resultat i en suspendert lisens kan forekomme. En gjeninnføringen avgift, nødvendige dokumenter som bevis i saken eller betaling har blitt håndtert og et sertifikat for ferdigstillelse fra en trafikk eller driver forbedring skolen, kan få lisens gjeninnsatt og fornyet med et besøk til Department of Motor Vehicles. Instruksjoner
Trafikk Brudd
en

betale noen trafikk, domstol eller registrering bøter på en trafikk domstol eller online på fylkets kontorist av domstol nettside. Få trykte kvitteringer som bevis på at alle pengene skyldte er betalt. Alle betalinger skal gå til kontorist av domstolen kontor i det fylket der overtredelsen skjedde.
2

Ta en driver forbedring kurs og få en "Certificate of Completion Certificate" signert av faglærer.

3

betalingen bevis, sertifikat for ferdigstillelse og gjeninnføringen avgift til din lokale Department of Motor Vehicles. Gjeninnføringen avgift vil avhenge av staten.
4

Vis dokumentet bevise din lisens er godkjent for gjeninnsettelse og betale fastsatte årsavgift. The Department of Motor Vehicles vil gi deg en aktuell gyldig førerkort.
Sedvanlig Trafikk Offender
5

Betal enhver og all trafikk, domstol og registrering bøter. Alle betalinger skal gå til kontorist av domstolen kontor i det fylket der overtredelsen skjedde.
6

Søk om en motgang lisens fra administrasjonen Anmeldelser Office. I dette tilfellet din lisens er suspendert i fem år. Motgang lisensen vil tillate deg å gå til og fra jobb og kjøre under krisesituasjoner.
7

Ta en driver forbedring kurs. Fullføre kurset og motta et sertifikat for ferdigstillelse signert av faglærer.
8

Be om ny konsesjon fra administrasjonene Anmeldelser kontoret etter fem år fra datoen for suspensjon. Betale de nødvendige driverne lisensavgift spesifikke for staten. Administrasjonene Anmeldelser kontoret vil gi deg et dokument godkjenne gjeninnføringen av førerkort.
9

Gå til Department of Motor Vehicles og vise dokumentet som beviser lisensen din er godkjent for gjeninnsettelse. Betale fastsatte årsavgift spesifikke for staten og Department of Motor Vehicles vil gi deg en aktuell gyldig førerkort.
Child Support Delinquicy
10

betale gjeld skyldte og bli aktuell på barnebidrag. Settle all gjeld med fylkets kontorist av domstol kontoret eller barnebidrag byrå.
11

Få affidavit skjemaet fra din lokale kontorist av domstol kontoret eller barnebidrag byrå.
12

Ta med affidavit form og ønsket gjeninnføringen gebyr spesifikke for staten, til ditt fylke kontorist kontor. De vil gi deg et dokument godkjenne gjeninnføringen av førerkort.
13

Gå til Department of Motor Vehicles og vise dokumentet som beviser lisensen din er godkjent for gjeninnsettelse. Betale den nødvendige lisensen spesifikke for staten og Department of Motor Vehicles vil gi deg en aktuell gyldig førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149848.html

Previous:
Next:

trafikk billetter