Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå trafikk billetter

Ingen vil ha en trafikk billett. De kan føre til at forsikringsselskapet til å gå opp og kan også føre til at du mister lisensen. De fleste tror at hvis de ikke fart, vil de ikke få en billett. Hvordan du kjører er like viktig som hvor fort du kjører. Det finnes måter å hjelpe deg å unngå trafikk billetter. Instruksjoner
en

Ikke fart. Selv om trafikken går raskere enn fartsgrensen og en begrunnelse for fartsovertredelse er å holde tritt med strømmen av trafikk, det er ikke en akseptabel grunn til å øke hastigheten, og du vil ikke være i stand til å overbevise en trafikk offiser ellers.

2

Ikke gå gjennom et gult lys hvis du ikke allerede er i skjæringspunktet når lyset går til gult. Ulike kryss har ulike tidtakere. Noen mennesker vet kryss og vil forutse endring av en lys og fortsett gjennom krysset så snart den blir grønn. Fortsetter gjennom et gult lys når du ikke allerede er i et kryss kan få deg en billett, samt føre til at du skal ha en kollisjon.
3

Vær oppmerksom på at den type bil du kjører , vil fargen på bilen du kjører, og lyden av den bilen du kjører alle bringe oppmerksomhet til en trafikk offiser. Hvis du kjører fortere enn fartsgrensen en rød bil, vises en høy bil eller en sportsbil til å gå raskere enn den faktisk er. Dette kan føre til at du bli stoppet og ticketed.
4

veving gjennom trafikken eller kjører uberegnelig er mye vanskeligere å forhandle enn fartsovertredelse fordi det kunne bli klassifisert som hensynsløs kjøring.
5

Stopp betyr stopp. Hvis du bare sakte ned ved et stoppskilt og aldri komme til en fullstendig stopp, kan du og bør få en billett. Formålet med stopp er å gjøre nettopp det, og se deg rundt før du fortsetter. Ikke bli presset til å bremse ned og gå gjennom et stoppskilt fordi alle andre gjør det på et travelt veikryss. Også, ikke gå gjennom et stoppskilt uten å gjøre en fullstendig stopp bare fordi det er ingen annen trafikk.
6

Ikke drikk eller bruke ulovlige rusmidler og kjøre. Pass på at du forstår hele effekten av reseptbelagte legemidler på kroppen din før kjøring. Ikke kjør når du er trøtt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149751.html

Previous:
Next:

trafikk billetter