Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Bilberging & Vehicle Eierens rettigheter i California

Hvis du eier en bil i California, og det blir frivillig eller ufrivillig slept en eller annen grunn, for eksempel en mekanisk feil eller blir parkert i et forbudt område, har du en rekke rettigheter. Blant så er retten til å motta en spesifisert liste over alle kostnader før du betaler tauing selskapet. Avgifter og tilgang Notice

Eieren av en tauet kjøretøy i California har rett til å be om en kopi av tauing foretakets tauing avgifter og tilgang politikk. Dette er et standardisert dokument som gir en oversikt over tauing selskapets timebaserte og andre priser og forklarer relaterte politikk, for eksempel hvis selskapet er ansvarlig hvis bilen blir skadet under tauing eller lagring.
Spesifisert faktura

tilhengerens eier har rett til å motta en spesifisert faktura som inneholder de faktiske kostnader før du foretar betaling til et selskap for tauing, gjenoppretting eller lagring-relaterte avgifter. Fakturaen må inneholde følgende informasjon: navn, adresse, telefonnummer og leverandør ID-nummer til personen betalt for tauing og lagring, navn, adresse og telefonnummer til bilens registrerte eier eller operatør, datoen for tauing; hvor bilen ble slept fra, og en klar forklaring på alle gebyrer
Personal Property

Innen 72 timer etter et kjøretøy som blir slept, bilens eier. har en rett til å komme seg, gratis, noen personlige eiendeler som var i bilen på tidspunktet for slep. Eiendommen må innhentes i vanlig arbeidstid, som er definert av den amerikanske delstaten California som mellom 8 am og 17:00 mandag til fredag, med unntak av helligdager.
Betalingsalternativer
< p> Hvis bilen din er tauet, har du rett til å betale tauing og lagring avgifter med enten kontanter eller et gyldig kredittkort og motta bilen etter at du vise gyldig legitimasjon med bilde, bevis på eierskap av bilen, og hvis det er aktuelt, eventuelle nødvendige rettshåndhevelse dokumenter slippe bilen. Eller du kan også gi en annen person skriftlig fullmakt til å hente bilen fra tauing selskapet på dine vegne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149960.html

Previous:
Next:

trafikk billetter