Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Kan jeg Drive My Jeep Med dørene av

Ifølge Chrysler konsernets nettside, "Kjøring med dørene er av en medfødt rite av å eie en Wrangler Unlimited: open-air frihet er uovertruffen." Jeeps fortsette å ha en robust, eventyrlystne rykte og mange sjåfører fråtse i tilpasning av en Jeep, for eksempel kjøring uten dører. Men du lurer kanskje på om det er lovlig å kjøre på gater og motorveier med dørene fjernet. 50 stater = 50 forskjellige trafikkregler

The Uniform Vehicle Code (UVC), kjent som Rules of the Road, er en "nasjonal retningslinje for ensartede statlige trafikkregler og lokale forskrifter," ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). UVC setter standarder som stater bruker og endre etter behov for å skape sitt eget sett med trafikkregler og forskrifter. Derfor er det viktig å sjekke din lokale lover, men kravene i ditt område kan være lik de som er beskrevet her for delstaten Washington.
Original Vehicle Produsert Tilstand
< p> I Washington skal Revidert Code of Washington (RCW) 46.37.517 heter det at "Den hette, hette låsene, hette festene, dører, og dør låsene holdes i en tilstand tilstrekkelig for å sikre forsvarlig stand lik som på den tiden av originale kjøretøy produksjon. " Hvis en Jeep opprettholdes akkurat som produseres i forsvarlig stand, med dørene etter å ha blitt laget for å være enkelt frittliggende, synes det rimelig å hevde at det er lovlig i henhold til denne regelen for å kjøre uten dem.

bakspeil Nødvendig

rcw 46.37.400 sier at "Hver motorvogn skal være utstyrt med et speil montert på venstre side av bilen og så plassert for å reflektere til sjåføren utsikt av motorveien i en lengde av minst to hundre fot til baksiden av et slikt kjøretøy "og også" med et ekstra speil montert enten inne i kjøretøyet omtrent på midten eller utenfor kjøretøyet på høyre side, og slik plassert at de gjenspeiler til føreren en visning av motorveien i en lengde av minst to hundre fot til baksiden av et slikt kjøretøy. " I hovedsak er speil kreves på venstre side og enten inne på midten av frontruten, eller på høyre side. Avtakbart speil er tilgjengelig for Jeeps, når dørene er av, for å imøtekomme dette kravet
Washington Administrative Code:. Dør låsene

Den eneste andre trafikk lov i Washington knyttet til dører dekker temaet døren låsene. "Hver vedlagte motor kjøretøy utstyrt med side dører som fører direkte inn i en kupé som inneholder en eller flere sitteplasser innkvartering må være utstyrt med dør låsene som fast og automatisk sikre døren når presset lukket og som gjør at hver dør skal åpnes både fra innsiden og utenfor, "the RCW stater. Åpenbart gjelder dette når dørene er festet til et kjøretøy, men den retter ikke tema for en motorvogn uten dører. Din tolkning kan avvike fra de lokale myndighetene mener men å vite loven vil informere din beslutning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149823.html

Previous:
Next:

trafikk billetter