Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan skal anke en fartsovertredelse billett

Du trenger ikke å være en advokat for å appellere en fartsovertredelse billett, men det er viktig at klagen er basert på solide fakta og presentert på en logisk måte. Mange tror at de bare kan hevde sin uskyld basert på deres egen ubegrunnede mening, og ingenting kunne være lengre fra sannheten. Følg med for å se hva du må gjøre for å kunne presentere et sterkt og legitimt argument for deg selv og maksimere dine vinnersjanser anken. Instruksjoner
en

Samle alle tilgjengelige fakta og detaljer rundt hendelsen. I noen stater offiseren vil skrive en egen redegjørelse for hva de tror har skjedd kalt "offiser billett", og det er en del av begrunnelsen at du ikke automatisk blir utstedt. Dette kan fås ved henvendelse til brudd byrå i staten, og er bare ett eksempel på en ekstra bit av informasjon som kan gagne deg. Andre ting inkluderer gatenavn, bilder av fartsgrenseskilt, og alt annet som er saklig at du kan få tak i eller presentere i retten. Alt dette vil hjelpe deg til å formulere og støtte en effektiv argument.
2

Bestem hvor betjenten var på feil og gjøre dette fokus for argumentet ditt. Du må finne et punkt som du kan bevise og argumentere med fakta som støtter det. Det kan være at offiseren bare visuelt anslått hastigheten din, eller at han eller hun var ute på feil bil feilaktig. Hvis det ikke er noe legitimt at du kan argumentere og du vet at du var på feil, da du ikke har en sak, og det sannsynligvis ikke er verdt din tid til å prøve. Men hvis det fortsatt føler at du ble feilaktig sitert du må være i stand til å bevise hvorfor, og formulere en solid, saklig argument rundt den ideen.
3

Planlegg en høring eller domstol dato. Noen stater krever at du ser en høring offiser før tildele deg en faktisk domstol dato, mens andre vil planlegge deg en domstol dato uten noen form for mekling. Møte med en høring offiser er litt mindre formell være i retten, men du vil fortsatt trenger å følge alle trinnene i denne artikkelen for å presentere et effektivt argument. Hvis du er pålagt å se en høring offiser først og du ikke får den beslutning som du vil sørge for å planlegge en domstol dato, slik at du kan fortsette appell.
4

Øv deg levere argument før hånd. Dette vil hjelpe deg til å utvikle et glatt, jevnt tempo og også bidra til å holde nervene rolig under når du faktisk er i retten. Ofte er det gunstig å kjøre gjennom argumentet ditt med en venn eller familiemedlem for å få en annens mening om saken og få en grundig kritikk.
5

ankomme i tide, riktig kledd, og godt forberedt. Folk som ikke vet at du vil umiddelbart dømme din troverdighet basert på utseendet ditt og hvordan du bærer deg selv, så det er veldig viktig å se din beste og vises trygg. Generelt sett, alle typer virksomhet antrekk vil fungere godt i en rettssal innstilling. For menn bør dette være en kjole skjorte og slips, og for kvinner kan dette være en bukse dress eller en passende kjole. Det er også svært viktig at du er på gang og er godt forberedt fordi unnlater å oppfylle noen av disse kriteriene vil skjemme din generelle troverdighet. Tillate nok reisetid, og sørg for at du ikke er shuffling gjennom rotete papirer eller gjøre noe for å skape en uorganisert, pjuskete utseende.
6

Execute ditt argument nøyaktig slik du har planlagt det gjenværende rolig og samlet hele leveransen. Hvis du har satt i praksis tid du bør ikke ha noen problemer med å gjøre dette. Ikke bli fanget av vakt hvis dommeren eller aktor ønsker å stille deg noen spørsmål om dine uttalelser. Bare sørg for at du svarer dem sannferdig og etter beste evne.
7

Motta din dom med en god holdning uansett hva det er. Uansett hva dommen viser seg å være, må du handle på en profesjonell måte. Ikke feire midt i rettssalen hvis du vinner, og ikke handle sint eller opprørt hvis du taper saken. Uansett, må du oppføre deg på en profesjonell og hensiktsmessig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149792.html

Previous:
Next:

trafikk billetter