Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan lese et parkometer

Ingen liker å få en parkeringsbot, men de er en viktig inntektskilde for mange byer. Mens du kan komme unna med overstaying apparatet av noen få minutter, hvis byen er ute etter å øke sine inntekter, parkeringsplasser offiserer kunne razzia i øyeblikket apparatet utløper. Den beste måten å unngå å falle offer for ekstra årvåkne meter tjenestepiker er å lese og forstå begrensninger på parkometer. Du trenger:
Quarters
Vis flere instruksjoner
en parkering skiltene har ofte viktig informasjon som ikke finnes på måleren.

Kontroller skilting rundt parkeringsplassen. Bare fordi et sted har en meter betyr ikke alltid at du kan parkere der. I tillegg til tider når parkering er forbudt, vil parkering tegn ofte har informasjon du ikke kan finne på parkometer, for eksempel når målerne begynner å kjøre i morgen eller når parkering blir ledig i kveld.
2 doble meter gjør det enkelt å finne den riktige meter for ditt sted.

Finn den riktige meter for bilparkering. Hvis det er en individuell meter for hver spot, se på passasjersiden foran bilen din. Hvis det er doble meter - to meter koblet sammen på en stang som hver tjeneste en annen parkeringsplass - apparatet kan være bak deg
3 Noen meter vise informasjonen tydelig nær mynt slot..

Se på forsiden av måleren for fristen informasjon. Mange parkeringsplasser kan bare være opptatt av den samme bilen etter en viss tid - ofte en eller to timer - selv om du holde fôring måleren. Finn fristen før du forlater bilen.
4

Identifiser pris per minutt, eller per femten minutters blokk. Hvis denne informasjonen ikke er oppført på forsiden av måleren, se innsiden av glasset der minutteller ligger. Relevant informasjon kan skrives ut på den flate delen av interiøret, vendt opp. Bestem hvor lenge du har tenkt å bli parkert og legge til riktig antall mynter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149906.html

Previous:
Next:

trafikk billetter