Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en MVR Fra Georgia

Bilforsikring premiene er i stor grad basert på din kjøring posten. Noen arbeidsgivere gjennomgå kjøring poster til potensielle ansatte. Det er viktig å vite hva som vises på din kjøring posten. Delstaten Georgia gir beboere med tre metoder for å skaffe en Motor Vehicle Report (MVR). Rapportene kan bestilles via internett, via post og i person. For en liten avgift, kan du få en sertifisert eller ikke-sertifisert kopi av MVR din. Instruksjoner
en

Besøk Department of Driver Services nettside og be om en online passord. Du trenger ditt førerkort nummer, fødselsdato og et gyldig kredittkort. Gebyret for en tre-årige historie er $ 6 og avgiften for en syv-årige historie er $ 8. Visa, MasterCard, American Express og Discover aksepteres. Passordet vil bli sendt til den aktuelle adressen på filen. Det er ikke mulig, på dette tidspunktet, for å motta et passord via Internett.
2

avventer mottak av passord via e-post. Besøk "Driver History Report" web side. Klikk "Fortsett". Skriv inn ditt førerkort nummer, fødselsdato og passord som ble sendt til deg. Klikk "Fortsett" og følg instruksjonene. Når all informasjon er lagt inn riktig, vil du bli utstyrt med en utskriftsvennlig, ikke-sertifisert kopi av motorkjøretøy rapport.
3

Besøk en Department of Driver Services kundeservicesenter (CSC ) i nærheten av deg, hvis du trenger en sertifisert kopi av motorkjøretøy rapporten. Riktig identifikasjon som en gjeldende førerkort eller militære ID kreves for å få en kopi av din motorvogn rapporten. Prisen er $ 6 for en tre-årig historie og $ 8 for en syv-årige historie. Visa og Mastercard er akseptert på alle CSC steder. Noen CSC steder aksepterer American Express i tillegg.
4

Be om et motorkjøretøy rapport i posten, hvis du foretrekker å ikke gå til et kundeservicesenter (CSC) eller bruke Internett alternativet. Skriv ut og fullføre DDS-18 skjema. Inkluder betaling i form av en personlig eller virksomhet sjekk, postanvisning eller banksjekk. Gebyrene er $ 6 for en tre-årig historie og $ 8 for en syv-årige historie. Betaling med kredittkort er også akseptert med post forespørsler. Å betale med kredittkort, må du skrive ut og fullføre "kredittkortgodkjenningsdokument". Send inn utfylt skjema (e) til Conyers, Ga adresse funnet på DDS-18 skjema.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149911.html

Previous:
Next:

trafikk billetter