Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan DMV Points Arbeid på din kjøring posten i Los Angeles California?

Driving lovbrudd i California påløper det som er kjent som brudd poeng. Påløper et fast antall brudd poeng vil bety føreren regnes som en "uaktsom operatør" og underlagt ha sin lisens suspendert. De vil også være gjenstand for en prøveperiode der en enkelt handling vil føre til en ytterligere suspensjon av lisensen. Point avsetninger

Flertallet av kjøring lovbrudd tjene to poeng og forbli på førerens rekord i syv år. Disse inkluderer kjøring under påvirkning, ikke å stoppe etter en ulykke og hensynsløs kjøring. Lesser kjøring lovbrudd påløper ett punkt, som ikke blir holdt ansvarlig for en ulykke. Dette punktet forblir på posten i tre år.

Noen svært små lovbrudd som ikke å ha et lys på lisensen plate er spilt inn, men ikke bære noen poeng.

I de fleste tilfeller brudd fartsgrensen vil påløpe ett punkt, mens du kjører på mer enn 100 km /h vil påløpe to punkter.
Grenser og konsekvenser

Det er tre terskler for å bli klassifisert som en uaktsom operatør. Disse er nådd ved at det påløper fire poeng i 12 måneder, seks poeng i 24 måneder eller åtte poeng i 36 måneder. Nå noen av disse tersklene vil føre til uaktsom operatør klassifisering.
P Dette vil vanligvis føre til en automatisk seks måneders lisens suspensjon og ett års prøvetid (som inkluderer de seks måneder der lisensen er suspendert .) I prøvetiden, vil overtredelser som påløper ett eller flere punkter utløse en ytterligere seks måneders suspensjon og forlenge prøvetiden for ett år fra den nye krenkelser finner sted.
Varsler

Drivere vil motta en advarsel brev når de er to poeng kort til å nå uaktsom operatør status og en "Notice of Intent å suspendere" når de er ett poeng kort. De vil også motta et varselbrev hvis og når de når terskelen for å bli klassifisert som en uaktsom operatør og deres lisens er suspendert.
Andre stater

Driving lovbrudd begått i andre amerikanske stater, vil District of Colombia, Canada og Puerto Rico bonuspoeng på en California-lisens. Punktene påløpt vil være de som ville ha påløpt hvis det samme lovbruddet ble begått i California.
Automatiske suspensjoner

Noen lovbrudd er ansett som så alvorlige at de fører til en automatisk suspensjon uavhengig av førerens nåværende poeng totalt. Et eksempel er når sjåførene som allerede er på suspensjon for kjøring under påvirkning er pålagt å ta en alkohol eller narkotika screening test. I slike tilfeller vil en promille testresultat så lavt som 0,01 prosent tjene en automatisk ett års suspensjon. Å nekte å ta testen vil tjene en toårig suspensjon, og dette skal økes til tre år dersom føreren har mer enn én tidligere DUI overbevisning

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149843.html

Previous:
Next:

trafikk billetter