Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Kan de Tow My Car Hvis det er et handikap klistremerke på den?

Funksjonshemmede sjåfører er kvalifisert til å ha spesielle klistremerker eller plakater som plasseres på eller i sine biler. Dette lar andre drivere , samt politi, vet at eieren av bilen har spesielle privilegier når det gjelder parkering. Men som alle andre sjåføren , må de med handicap også adlyde loven . Null

Vanligvis kan en bil med en funksjonshemmet klistremerke eller plakat ikke slepes hvis den er parkert i et handikappede parkeringsplass. Hele hensikten med en slik identifisering er å la andre vite at sjåføren har en funksjonshemming som gjør vandre lengre avstander (for eksempel til og fra storefronts ) vanskelig , om ikke umulig .
Time Frame

Men det er fullt mulig for en billett som skal utstedes , eller en bil for å bli tauet , selv om eieren har en handikappet klistremerke . For eksempel, hvis parkering i området er begrenset til et visst antall timer , eller et bestemt tidspunkt på dagen , er funksjonshemmede sjåfører forventes å overholde disse reglene akkurat det samme som alle andre sjåføren .

ulovlig parkering

slutt, det er steder som er ulovlig å parkere uansett hva grunnen . For eksempel , parkering foran en brannhydrant , dobbelt - parkering i gata , eller i et slep -away sone er ulovlig som en sak av offentlig sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149893.html

Previous:
Next:

trafikk billetter