Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Florida Dem lover

Å ha bilen beslaglagt kan være en kostbar ulempe. Florida impound lover listen under hvilke omstendigheter en Florida rettshåndhevelse offiser er autorisert til å beslaglegge kjøretøy. De gir også de prosedyrer som politifolk må følge når bilen blir tauet og lagret i et anlegg. En person som bilen er beslaglagt må overholde visse regler for å hente bilen sin fra et beslaglegge mye. Grunner for Dem

polititjenestemenn er autorisert til å beslaglegge et kjøretøy dersom sjåføren eller eieren av kjøretøyet har unnlatt å betale sin trafikk billetter på en riktig måte. Biler kan også bli beslaglagt hvis driveren er arrestert for kjøring under påvirkning og en annen lisensiert sjåfør er ikke i stand til å styre bilen. Andre grunner for impounding er å samle bevis for en påstått forbrytelse, for å beskytte bilen, eller for å beskytte allmennheten.
Prosedyre

Når bilen taues, den polititjenestemann for å fullføre en impound rapport som sier når bilen ble tauet, det stedet der bilen ble tauet, årsaken til impoundment, hvor bilen skal lagres og hvor lenge politiet vil holde kjøretøyet. Hvis driveren ikke er tilstede når bilen blir tauet, er politimannen som kreves for å fullføre et kjøretøy /eiendom kvittering notering fullstendig oversyn over kjøretøyet.
Gebyrer

Innen syv virkedager, vil et varsel bli sendt via rekommandert til kjøretøyets eier som sier at alle de gjeldende avgifter må betales før bilen vil bli utgitt. Gebyrene vil omfatte kostnader til sitatene, noen sent avgifter, lagring avgifter og tauing avgifter. Disse avgiftene varierer mye fra kommune. Sjåføren må ha et gyldig førerkort, og bevis på betaling må leveres til politiet før utgivelsen av kjøretøyet er tillatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149830.html

Previous:
Next:

trafikk billetter