Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan klart ansvar Fee

Drivere ansvar avgifter er avgifter flere stater, som New York og Michigan, kostnader til usikre drivere på toppen av trafikk billetter og DUI bøter. Dersom avgiften, som kan gå opp til $ 1000, ikke er betalt, kan førerkortet bli suspendert. Statlige myndigheter forsvare avgifter som en måte å fremme sikrere kjøring, kritikere, for eksempel Michigans Maze Legal Group, sier det er en praktisk måte å samle inn penger til riksveiene uten å øke skattene rundt. Til tross for kritikk at avgiftene er urettferdig, så langt den eneste måten å fjerne avgiftene er å betale dem i sin helhet. Instruksjoner
Ansvar Avgifter
en

Beregn hva du har råd til å betale. Avgifter kan være bratt: I 2010, sier Michigan hjemmeside staten kostnader $ 1000 for fyllekjøring, og $ 100 i løpet av året du har sju poeng på førerkort, for hvert ekstra punkt, skylder driver en annen $ 50. New York kostnader $ 100 i året i tre år hvis du tjener seks poeng på førerkortet og en $ 750 avgift, betales over tre år, for alkohol-eller narkotikarelatert kjøring lovbrudd, på toppen av alle andre straffer.
2

Spør staten om en avdragsordning hvis du ikke har råd til å betale på forhånd. I motsetning til New York, forventer Michigan full avgift betales innen 30 dager, men sjåførene har muligheten til å forhandle frem en betalingsplan på inntil to år.
3

betale avgifter til riktig tilstand avdeling. I Michigan, for eksempel betalinger gå til Department of the Treasury, ikke Department of Motor Vehicles. Når pengene er betalt, har ansvaret avgiften fjernet. Senke poeng vil ikke fjerne et gebyr etter at staten har vurdert det. Hvis du unnlater å betale, vil staten suspendere lisensen din, enten du betaler alt på en gang eller i avdrag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149829.html

Previous:
Next:

trafikk billetter