Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik Clear Up Unnlatelse av å vises i California for trafikk

I California, da en bilist ikke møter til en planlagt rettsmøte på en trafikk brudd, så at bilisten er underlagt en rekke sanksjoner, inkludert en bot, suspensjon av sine førerkort og å ha en arrestordre mot dem. Måten å rydde opp en unnlatelse av å vises tilfellet er å snakke med en dommer ved domstolen der saken ble utstedt og forklare dommeren hvorfor feilen oppstod. Instruksjoner
en

Få en historie rett og satt sammen slik at du kommer til å påberope seg før dommeren. Samle noen papirer som kan hjelpe din sak. Hvis du unnlater å dukke skyldes omstendigheter utenfor din kontroll, som en alvorlig sykdom eller et forsinket fly, få skriftlig bevis for å gi til dommeren. Eller, hvis du unnlater å vises skyldtes en unngåelig omstendighet, som du har glemt eller rett og slett bestemte seg for ikke å gå, skrive et brev om unnskyldning til retten å ta med deg når du vises før en dommer.
2 < p> Gå til Superior Court gren hvor det å ikke dukke opp ble utstedt og snakke med retten kontorist. Du trenger ikke en avtale, bare kommer den første tingen i morgen og forklar at du ønsker å klare opp en manglende evne til å dukke opp og ekspeditøren vil tildele deg til en rettssal og motta noen papirer du måtte ha. Gi ekspeditøren den originale papirene, men beholde kopier som referanse. Fortsett til den tildelte rettssalen og vent til ditt navn kalles.
3

Be din sak før dommeren når du har sjansen. Forklar omstendighetene bak unnlatelse av å vises, beklager og ber dommeren om lempning. Hvis du ga noen papirer til ekspeditøren, vil det ha blitt sendt videre til dommeren og gjennomgått av ham før du har en sjanse til å snakke, så referere til bevis i det som du trenger å som du taler deres sak.

4

Godta eventuelle oppløsning dommerens mandater og følge hans ordre. Etter at du ber din sak, vil dommeren avgjøre hva straffen vil bli. Avhengig av jurisdiksjon, er det lite sannsynlig at du vil få fengselsstraff etter at du slo deg i, men dette er ikke sikkert. Uansett hva dommeren regler, sørg for at du helt forstår, stille spørsmål hvis du må. Så fullt og helt følger hans instruksjoner, som kan inkludere å betale bøter eller annen form for vederlag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149943.html

Previous:
Next:

trafikk billetter