Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik fjerner du en fartsovertredelse billett fra posten din

Får en trafikk billett kan være en stor problemfri, og potensielt føre til en suspendert førerkort. Den eneste måten å få en billett fjernet fra posten din er å bestride det, og vinne. Instruksjoner
en

Vellykket bestride en fartsovertredelse billett begynner når du får trukket over. Vær høflig med offiser - dårlig oppførsel kan komme tilbake å bite deg i retten. Heller ikke innrømme noen skyld hvis du planlegger å bestride billetten. Det betyr ikke at du bør argumentere med offiser, bare late uvitenhet. Hvis du innrømmer at du visste at du var fartsovertredelse, kan det bli brukt mot deg
2

Her er en innsidejobb triks som kan arbeide i din favør:. Handle nonchalant om billetten og spør offiseren hvordan å håndtere den i posten. Teorien her er at offiseren ikke vil ta mange notater om hendelsen, og dermed hoppe, eller å være uforberedt på domstol dato -. I så fall dommeren er mer sannsynlig å styre i din favør

3 p Med hendelsen friskt i tankene dine, begynne å forberede ditt forsvar. For eksempel, hvis det var noe i veien for skiltet med fartsgrensen, ta et bilde av det. Ta oppmerksom på noe som ville hjelpe din sak mens du fortsatt på åstedet.
4 p Det kan allerede være en domstol dato på billetten, og hvis så, møt opp på den datoen, velstelt og i business casual antrekk. Hvis ikke, vil instruksjonene på billetten lede deg gjennom å sette opp din domstol dato. Dersom forholdet ikke er alvorlig, for eksempel en DUI eller dårlig bilulykke, det gjør ikke mye fornuftig å ansette juridisk representasjon.
5 p Hvis offiseren ikke dukker opp ved hoffet dato, du 're på hell - ditt tilfelle vil mest sannsynlig bli avvist og din billett droppet. Hvis offiseren dukker opp, påberope seg ikke skyldig. I noen fylker vil bedende ingen konkurranse tillate deg å betale saksomkostninger, men punktene fra billetten vil ikke dukke opp på posten din.
6

Be din sak høflig, men vær forsiktig så du ikke innrømme skyld. Jo mer forberedt du er for hva du vil si, jo bedre. Ta notater på dommerens avgjørelse.
7 p Hvis dommeren bestillinger du å betale en bot eller gå til trafikk skolen i bytte for punktene i billett ikke kommer mot posten din, følg instruksjonene nøyaktig. Mens billett vil fortsatt være på posten din, vil poengene teller ikke mot deg, noe som kan spare deg fra å miste lisensen.
8

Et par uker etter at retten ildprøve, sjekk din kjøring posten til sikre at ingen skrivefeil ble gjort. Hvis du vant din sak eller hadde poeng oppsagt fra billetten, sørg for at posten gjenspeiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149774.html

Previous:
Next:

trafikk billetter