Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Car Window Vipper Lover i Florida

I 1991 passerte Florida regjeringen lover som bestemmer hvor mørk solkrem materiale (eller tint) fikk lov til å være på et motorkjøretøy. Den mørke fargetone måles i VLT% (synlig lys overføring prosent) som ganske enkelt betyr hvor mye lys som kan passere gjennom tint materiale, ifølge TintCenter. Frontruten

frontruten på bilen din ikke kan være helt farget. Du kan ha et ikke-reflekterende farge stripe langs toppen av frontruten, så lenge det ikke går under produsentens AS /en del av frontruten eller forstyrre sjåførens syn på veien, ifølge The Florida vedtekter Tittel XXIII kapittel 316,2952.
Side Windows

Florida vedtekter Tittel XXIII, 316,2953 kapittel diskuterer restriksjoner på side frontrute. Sidevinduene kan være farget med solkrem og reflekterende materiale. Fargetonen må tillate minst 28 prosent av lys gjennom, og hvis nyansen er reflekterende, kan det ikke være mer enn 25 prosent reflekterende.
Bakside og bak Windows

fargetone på baksiden windows er lov til å være mørkere. Ifølge Florida Vedtekter Tittel XXIII, 316.2954 kapittel bak sidevinduene bare å tillate 15 prosent av lys gjennom, og de kan ikke være mer enn 35 prosent reflekterende. De bakre vinduene har de samme restriksjonene. Baksiden og bakruter har lov til å være mørkere enn de andre vinduene fordi sjåføren ikke trenger å bruke dem i de fleste tilfeller.
Unntak, utelukkelser og toleranser

Loven gjør unntak for tidligere militære kjøretøyer hvis de militære utforming nøyaktighet vil bli bevart hvis dispensasjon gis.

kapittel 316 også diskuterer medisinsk fritak som er laget for de med lupus eller andre forhold som gjør en sjåfør sensitive til lys.

Kapittel 316.2955 sier at det er en tre prosent feiltoleranse. Mening, hvis en sjåfør har 12 prosent fargetone på ryggen sidevinduene, vil hun ikke være i strid med loven.
Overtredelse av bestemmelser

Enhver person fanget kjøring en motorvogn som har ulovlig tint "begår en noncriminal trafikk brudd, straffes som en ikke-bevegelige brudd som gitt i kapittel 318," ifølge Tittel XXIII, 316,2956 kapittel av Florida vedtekter. Erstatte eller reparere fargetone som var lovlig installert, er ikke et brudd, men "enhver person som selger eller installerer solskjerming materiale i strid med noen av bestemmelsene i ss. 316,2951 til 316,2955 er skyldig i en forseelse av andre grad," ifølge Tittel XXIII, Kapittel 316.2956 av Florida vedtekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149878.html

Previous:
Next:

trafikk billetter