Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan sjekke hvor mange poeng som på en Florida førerkort

Delstaten Florida akkumulerer poeng på førerkort for en 36-måneders periode. På grunn av dette tre-års periode, er det noen ganger vanskelig å huske hvor mange poeng du har på førerkortet til enhver tid (spesielt hvis du begår flytte brudd regelmessig). Å ha for mange poeng på førerkortet kan resultere i en drivende suspensjon alt fra 30 dager til ett år (avhengig av poeng). Heldigvis er det flere veier å velge mellom når du spør om antall prikker på førerkortet ditt. Du trenger
legitimasjon
gebyrer
Papir
Pen
konvolutt
Stamp
Vis flere instruksjoner
en

Besøk ditt fylke kontorist kontor. Du kan finne sin adresse i den lokale telefonkatalogen i regjeringen seksjon eller fra www.flhsmv.gov.
2

be om en kopi av din kjøring poster. Du må vise legitimasjon (vanligvis et bilde ID).
3

betaler avgift. Førerkort posten vil ha alle brudd og de tilsvarende punktene.
4

Besøk et godkjent privat leverandør hjemmeside (se referanser) og be om en drivende posten abstrakt. Du må oppgi navn, adresse, e-post, førerkort og kredittkort nummer. Din informasjon vil bli sendt eller sendt til deg, avhengig av din preferanse.
5

Send ett brev av forespørsel til Bureau of Records.
6

med i brevet : forespørselen for din kjøring posten, fullt navn, fødselsdato, adresse, personnummer og førerkort nummer
7

kjøpe en postanvisning eller skrive en sjekk for riktig avgift.. Det koster $ 8 for å få førerkort posten som går tilbake tre år og $ 10 for å motta posten som går tilbake 7 år.
8

Sett brev og betaling i en konvolutt og forsegle. Adresse på konvolutten som: Bureau of RecordsP.O. Box 5775Tallahassee, FL 32314-5775It vil ta omtrent to uker å behandle forespørselen i posten. Ikke glem stempel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149790.html

Previous:
Next:

trafikk billetter