Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Beat en Texas trafikk billett

Det finnes mange typer trafikk brudd, og mange av dem kan få deg en billett. I Texas, kan noen av disse er lett avvist eller bli utbetalt uten engang å dukke opp i retten. For annen trafikk billetter, må du kanskje vise opp til retten, og selv få en advokat involvert. Hvis du føler at du var billett i feil eller ønsker å kjempe billetten, er det flere måter du kan gå om det. Du trenger
Kopi av billetten din
Suit eller annet passende klær for retten
Vis flere instruksjoner
en

Ikke krangle med offiser når du er trukket over. Dette kan få deg flere billetter som du er nødt til å dukke opp i retten for. I noen ekstreme tilfeller kan det også få deg arrestert.
2

Registrer din billett. I Texas, signere billetten din er ikke en innrømmelse av skyld, men heller et løfte om at du vil dukke opp i retten på den fastsatte datoen. Du vil påberope din uskyld i retten, ikke på billetten. Unnlatelse av å registrere din billett i Texas kunne lande deg i fengsel.
3

Ta en godkjent defensiv-driving kurs hvis du ikke ønsker å gå til retten. I Texas, kan ikke bare defensiv kjøring får en billett avvist, kan det være forsikring rabatter så vel for inntil tre år.
4

Forsinkelse din domstol dato så mye som mulig. Sørg for at retten datoen ikke forstyrre arbeidet. Jo lenger du utsetter, jo større er sjansen for at offiseren enten ikke vil huske billetten eller ikke vil dukke opp i retten. I Texas, hvis en offiser ikke dukker opp i retten, er billetten vanligvis avvist.
5

Bestem om du ønsker å leie en advokat eller ikke for din domstol dato. I Texas, trenger du ikke en advokat for mindre trafikkforseelser som fartsovertredelse eller inspeksjon brudd. For større brudd som å kjøre bil uten førerkort, vil du ønsker å leie en advokat. I Texas retten vil enten kreve en advokat eller rynke på selvrepresentasjon i disse større saker.
6

Plead "ikke skyldig" hvis du velger å gå til retten. Pass på at du har studert ved overtredelsen du var ticketed for og forstå hva du blir anklaget for. Hvis offiseren dukker opp, vil en kort rettssak følge. Hvis du velger å ikke få en advokat, vil du være i stand til å stille spørsmål ved offiser.
7

Spør offiser hvis de husker ditt spesielle tilfelle. Spør ting som farge, merke og modell av bilen. I Texas, om tjenestemannen ikke kan huske disse detaljene, kan en dommer avvise billett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149917.html

Previous:
Next:

trafikk billetter