Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan skal anke en trafikk brudd

Ingen liker en trafikk billett, men de er spesielt irriterende når du tror at du ikke gjorde noe galt. Polititjenestemenn gjør feil, og noen ganger kan du kjempe din billett og få den avvist eller bøtene reduseres. Her ser du hvordan du kommer i gang. Du trenger
En kopi av billetten detaljering trafikken brudd
Et kamera
Målebånd
Blyant og papir
Vis flere instruksjoner
1 < p> Begynn med å forstå hva trafikk regelen du har blitt siktet for brudd. Sjekk din billett for trafikk brudd koden og matche den til koden notering på bunnen eller ryggen. Hver av disse kodene har en tilsvarende regel eller vedtekter, og hvis det er sjekket eller skrevet i "brudd" boksen på billetten, det er ditt ansvar.

En sivil brudd belaster deg en fin og registrerer punkter på førerkort. En straffbar overtredelse, enten forseelse eller forbrytelse, belaster deg med en forbrytelse, og kan resultere i høyere avgifter, en arrest, og med fengselsstraff.
2 p Hvis den påståtte overtredelsen er oppført som sivile, de fleste rettsområder vil tillate deg å gå inn din bønn i posten. Noen ganger er det anledning til å påberope seg "skyldig med en forklaring." Velg det alternativet som er mest sannsynlig å tiltrekke seg positiv oppmerksomhet fra dommeren eller magistrat, og deretter returnere billetten før fristen.

Tenk revisiting stedet av brudd å ta bilder, måle området om nødvendig og gjøre skisser. Disse kan komme godt med hvis du har en høring.
3 p Hvis du pådratt brudd på reise og ikke kan vende tilbake til samfunnet der den påståtte overtredelsen skjedde, bør du vurdere å ansette en advokat. Mest trafikk domstoler tillater advokater å anke billett for deg, og du trenger ikke å være til stede for høringen.
4

Delta på hørselen dersom det er nødvendig, og være på gang. Planlegg en faktabasert forsvar. Trafikk brudd kan ofte være et spørsmål om politiet offiser subjektive meningen. Bruk dine egne observasjoner og noen fakta som dommeren eller dommer vil anser relevant i ditt forsvar. Forbli høflig og rett på sak. Bruk dine bilder og skisser for å sikkerhetskopiere forsvar.
5

Vær oppmerksom på mulige utfall. Disse inkluderer skyldig, avvist på kostnader, til etterretning eller uskyldig og overtredelsesgebyr og poeng avvist. Hvis du blir funnet skyldig i brudd, er du ansvarlig for alle kostnader, bøter og prikker på førerkortet. Dersom billetten er tatt til etterretning, vil det til slutt bli avvist dersom du pådrar ingen ekstra brudd innenfor en angitt tidsperiode. Ved oppsigelse på kostnader, bruddet avvist og ingen poeng påløper så lenge du betale boten. Ved oppsigelse, skylder deg ingenting og klagen var verdt innsatsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149801.html

Previous:
Next:

trafikk billetter