Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Contest fartsbøter

Motta en fartsovertredelse billett er frustrerende og kan la deg følelsen forsvarsløse, spesielt hvis det er ufortjent. Bestride din billett kan hindre deg fra å samle opp poeng på førerkortet, betaler en høyere forsikring rate, og tar ekstra drivere pedagogisk utdanning. Instruksjoner
en

Unn offiseren som trekker deg over med respekt ved å lytte til ham og undertrykke trangen til å avbryte. Ikke insistere på at du skulle fartsgrensen eller trygle om en ny sjanse. Det er ingen umiddelbar måte å bevise dine påstander, og dette vil bare tjene til å forverre offiser.
2

vurdere tilstanden til bilen din på det tidspunktet du blir dratt over. En ødelagt speedometer eller sviktende bremser kan være delvis skylden for billetten og å kunne fremlegge bevis for en undetectable svikt kan bidra til ditt tilfelle. Besøk en lokal mekaniker til å gjøre en profesjonell inspeksjon og gi deg skriftlig bevis du kan presentere til dommeren. Selv om ingen skade er funnet, er en kvittering for en generalisert inspeksjon bevis på at du er seriøs om å løse problemet og unngå fremtidige feil.
3

Planlegg en domstol dato på din rådhuset innen tidsrammen avsatte for deg. Denne datoen kan bli funnet på billetten. Husk å ta med deg når du planlegger en høring.
4

ansette en advokat eller en annen erfaren profesjonell til å hjelpe deg. Selv om du ikke har råd til dette, kan en kort konsultasjon gjøre deg kjent med hva du kan ha gått glipp av i din egen forskning. De vil også gi deg en generell idé om hva du kan forvente i retten.
5

Bli kjent med plasseringen av rettssaken på forhånd for å sikre en rettidig ankomst. En sen utseende vil ikke bare redusere din troverdighet, men lar deg uryddig og uforberedt på å forsvare din sak.
6

Bruk hensiktsmessige, beskjedne klær for retten din. Profesjonelt utseende antrekk du kan bruke til arbeidsplassen er best egnet for formelle opptredener. Unngå å velge noe altfor tilfeldig, skitne eller potensielt støtende.
7

Adresse dommeren som "Din Honor" og holde øyekontakt for å sikre at du ikke blir distrahert eller gi et inntrykk av usikkerhet. Angående alle med respekt og høflighet er viktig i å tjene tilliten til dommeren.
8

La din kjøring posten arbeidet i din favør. Selv om du har mange trafikkforseelser, kan du være i stand til å kaste lys over hvordan de er relatert til turtall eller sitter langt fra hverandre. I tillegg, hvis du har besøkt en mekaniker eller andre profesjonelle å vurdere tilstanden til bilen din, kan en offisiell kvittering bli presentert. Din bevis skal legges frem for dommeren i en rolig og samlet måte, være forsiktig for å unngå følelsesmessig lastet uttalelser eller klager
9

Respekter dommerens avgjørelser, og husk at du har den. mulighet til å gjøre en appell. All of conduct din kan bli registrert og brukt mot deg i en eventuell fremtidig rettssak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149921.html

Previous:
Next:

trafikk billetter