Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan fikse en DMV Record

Din førerkort serverer ikke bare å tillate deg å kjøre, men også for å bekrefte din identitet på steder som banker, klubber eller forhandlere. Unøyaktig informasjon om førerkort kan hindre den oppgaven. Noen stater krever unøyaktigheter, for eksempel adressen endres, for å bli korrigert umiddelbart, eller du risikerer å bli bøtelagt. The Department of Motor Vehicles er en tilstand statlig etat som håndterer utstedelse og rettinger av førerkort, samt kjøretøy registreringer. Instruksjoner
en

Besøk DMV nettsiden for staten å utstede førerkort. Se etter informasjon spesielt knyttet til endring av informasjon. Det kan være et alternativ til å gjøre endringer på nettet, men noen stater vil kreve et personlig besøk for å bekrefte identitet. Hvis informasjon ikke er lett tilgjengelig på nettet, ringe biltilsynet og snakke med en representant.
2

Endre informasjon på nettet hvis alternativet er tilgjengelig. Du vil fortsatt ha å bekrefte din identitet ved å legge inn personlig informasjon og muligens et kredittkortnummer. Hvis DMV ikke gir online prosessering, kan du være i stand til å gjøre endringer over telefonen. Hvis korreksjonen er nødvendiggjort av en feil av DMV, må du kanskje kontakte dem for å unngå avgifter knyttet til informasjon endringer.
3

Ring din DMV og spør dem om du kan endre informasjon via telefon. Enkelte stater tillater dette, men du har fortsatt å bekrefte din identitet og gi betaling. Hvis ikke, må du kanskje gå på person.
4

Besøk din lokale DMV kontoret, som har en adresse finner du på deres hjemmeside eller lokal katalog. Ta med din nåværende førerkort og en form for betaling. Forklar den nødvendige korreksjon til agenten i skranken. For en endring av adresse, kan det hende du må betale et gebyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149877.html

Previous:
Next:

trafikk billetter