Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en fartsovertredelse billett i New York

Noen mennesker har et behov for fart og ofte glemmer at det finnes lover som regulerer veiene i New York. New Yorks politistyrke er ekspansiv, så det er ikke uvanlig å bli dratt over for fartsovertredelse. Men den varierende prisen på gass og stigende levekostnader gjør det vanskelig for folk å sette av penger til å betale for ting som ikke er inkludert i deres husholdningsbudsjettet for eksempel en fartsovertredelse billett. Du trenger
Citation nummer
Stamp
Vis flere instruksjoner
en

Se på baksiden av trafikken sitat. Du vil finne informasjon om riktig protokollen for å bekjempe en fartsovertredelse billett. Siden du ikke ønsker å betale billetten, må du fylle ut baksiden av sitat og send det til adressen skrives: PO 2950 Box, Albany, 12220 NY. Dette må gjøres innen 15 dager fra den datoen du mottar henvisningen.
2

Pay oppmerksomhet til din innboks. New York postansatte vil levere et brev som varsler deg om dato og klokkeslett for hørselen.
3

Delta på hørselen i New York. Pass på å ankomme 30 minutter for tidlig å gi tid til å finne parkering og til også passere gjennom sikkerhetsklarering. Dommeren vil spørre deg hvordan du trygler og gi deg muligheten til å betale din referanse til en redusert pris. Påberope seg ikke skyldig og be om en høring.
4

Planlegg neste høring. Offiseren skal dukke opp for å forklare hvorfor du fått billett. Basert på offiserens vitnesbyrd, vil dommeren avgjøre om du er skyldig. Hvis du er skyldig, må du betale billetten samt New York rettsgebyr. De fleste politifolk ikke møter opp til høringer så dommeren klarerer deg av skyld.
5 p Hvis du blir funnet skyldig, og du tror at du er uskyldig, kan du klage på dommerens avgjørelse ved å fylle Fra AA-33, som kan bli funnet på Internett på New York State DMV hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149767.html

Previous:
Next:

trafikk billetter