Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne ut hvorfor en lisens er suspendert i Maryland

Bilkjøring er en av de aktivitetene som de fleste av oss trenger å gjøre på en daglig basis. Enten vi skal jobbe, ta ungene til skolen, sport eller ballett leksjoner, er sjansen stor for at kjøringen er en del av ditt daglige liv. Hvis du mister lisensen i Maryland, kan du finne ut hvorfor lisensen ble inndratt. Maryland har to typer av suspensjoner: a punkter suspensjon og en vanlig suspensjon. En poeng suspensjon skjer når lisensen har samlet antall demerit poeng som kreves for å suspendere den. En standard suspensjon er tilsvarende, men er knyttet til kjøring med narkotika eller alkohol i systemet ditt. Instruksjoner
en

Sjekk din lisens status i Maryland ved å be om en drivende rekord rapporten på nettet. Denne rapporten vil fortelle deg om lisensen din er i dag gyldig eller under suspensjon. Rapporten viser hvor mange poeng som har akkumulert mot lisensen og årsaken til dem. For å be om rapporten på linje, gå til dmv.org å fullføre "Driving Record Selv Check" (se Ressurser) avsnitt ved å fylle ut nødvendige feltene for fornavn og etternavn og lisensnummer. Når du legger inn informasjon, vil en bekreftelse på skjermen vises, og da du skriver inn kredittkortinformasjonen din til å betale $ 12 gebyr for tjenesten.
2

Besøk din lokale Maryland Motor Vehicle Administration kontoret for å be en kopi av førerkort historie. Anmodningen gjøres direkte på service teller med Maryland Motor Vehicle ansatte. Du må ta med i ditt førerkort som legitimasjon. Kostnaden for denne tjenesten er den samme som på nettet, $ 12, men det kan betales med kontanter, kredittkort eller ved personlig sjekk.
3

Be om å få snakke med en offiser i Maryland Motor Vehicle Administration kontor for å se årsaken til lisens suspensjon. Din lisens vil bli suspendert hvis du får 12 poeng i noen to-års syklus. The MVA vil sende ut meldinger når du kommer til visse punkt terskler. Ved 03:57 poeng, vil MVA sende ut en "vennlig head-up" skriftlig varsel. Fem på sju poeng, vil MVA sende deg en melding, insistere du registrerer deg for en "Points System Conference", eller de kan kreve at du delta på en "Driver Forbedring Program." Det er noen lovbrudd som automatisk genererer en lisens suspensjon. Disse er "Kjøring under påvirkning av narkotika eller alkohol", "kjøring svekket av alkohol eller narkotika", "Ulovlig bruk av førerkort" og "loaning eller låne en Drivers License."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149903.html

Previous:
Next:

trafikk billetter