Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Mississippi Auto Window Tint Law

§ 63-7-59 (1) av Mississippi forbyr biler fra å bli operert på noen gate eller motorvei som er utstyrt med vindu tint, reflekterende film, eller glass eller mørkere materialet, med mindre bilen har en offentlig utstedt etikett som bekrefter at vinduene har lystransmisjon på 28 prosent eller mer. Installasjon Forbudt

ledd (7) forbyr enhver person fra å installere vindu missfarging i tillegg til det generelle forbudet mot å kjøre en bil med ulovlig vindu missfarging.
Medical Certificate Fritak
med

Eiere og operatører med et sertifikat for medisinsk fritak på grunn av diagnose av en "fysisk tilstand eller sykdom som er alvorlig forverret av minimum eksponering for sollys" er unntatt fra bestemmelsene i vinduet tint forbudet. Kjøretøy som kvalifiserer for dette unntaket skal tydelig vise en offentlig utstedt fritak sertifikat.
Andre Unntak

skolebusser, busser anvendes til offentlig transport, busser eller varebiler drives av en non-profit organisasjon eller begravelsesbyrået, limousiner, kjøretøy med fabrikkmontert vinduet fargetone som tillatt føderal lov eller forskrift, og rettshåndhevelse kjøretøy er unntatt fra vinduet tint forbudet.
Straff
med

Brudd av bileiere, drivere eller vinduet fargetone montører er straffbart etter § 63-7-59 (10) av Mississippi-koden med en bot på ikke mer enn $ 1000 og /eller fengsel i fylket fengsel for ikke mer enn tre måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149902.html

Previous:
Next:

trafikk billetter