Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en begrenset lisens i California

The California state kjøretøy kode tillater bilister som har lisenser har blitt suspendert for å få et begrenset førerkort under visse omstendigheter. Den begrensede lisensen tillater bilisten å kjøre seg selv og passasjerer til og fra jobb, samt mens du er på jobb, kjøre en avhengig til og fra skolen, og kjøre selv eller et familiemedlem ---- eksempel en ektefelle eller barn - - til og fra medisinsk avtaler. Instruksjoner
en

Skaffe søknadsskjema for en begrenset lisens fra DMV og fylle det ut. Den ene siden formen har seks seksjoner som skal fylles ut, inkludert navn, adresse, førerkort nummer, og årsaken eller årsakene til søknaden.
P Hvis du søker en begrensning for å drive en mindre til og fra skolen, har skolens rektor til å signere skjemaet, og bekrefter at ingen skole buss eller offentlig transport er tilgjengelig mellom søkerens bosted og skole.
p Hvis du søker på en medisinsk behandling begrensning, må du autorisere legen eller sykehus for å frigjøre dine relevante medisinske poster til DMV.
2

Returner skjemaet til din lokale DMV feltet kontor. Hvis du plukket opp skjemaet i person, returnere det til kontoret som du kjøpte den fra. Hvis du laster ned skjema fra DMV hjemmeside, sjekk nettsiden for å finne DMV feltet kontoret nærmest deg og gjøre en avtale for å returnere skjemaet.
3

Betal enhver gjeldende avgifter. En $ 250 gebyr skyldes i sin helhet når du returnerer den begrensede konsesjonssøknaden, med mindre du vil bare være drivkraften din arbeidsgivers biler mens du er ansatt. En lisens reissue avgift kan også skyldes i noen tilfeller.
4

File en California bevis på forsikring sertifikat med DMV på eller nær gang du sender din begrensede konsesjonssøknad. Den DMV krever at du holder sertifikatet på filen for fire år fra den effektive datoen for din lisens suspensjon.

Du er ikke forpliktet til å innlevere et bevis på forsikring sertifikat hvis du bare skal kjøre en ikke- kommersielle kjøretøy ikke registrert i ditt navn når du er på jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149901.html

Previous:
Next:

trafikk billetter