Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan komme på en betalingsplan å betale min trafikk billett

Uansett hva trafikk brudd er , er billetten nesten alltid kommer til å være kostbar. Hvis du mottar en trafikk billett , kan det hende du ikke har råd til det med en gang . Hvis dette skjer må du finne ut om du kan betale av trafikk billett på en betalingsplan . Selv om dette ikke alltid tilgjengelig i alle områder , er det verdt en sjanse til å gjøre noen undersøke . Dette kan hjelpe deg å unngå eventuelle sen betaling og muligens større bøter. Instruksjoner
en

se på trafikken billett. Det kommer til å være et telefonnummer for fylket eller byretten kontor der billetten stammer fra .
2

Ring nummeret på billetten, og gjøre veien gjennom drifts -tjenesten til du er koblet til en operatør .
3

be operatøren om noen betaling planer domstolen tilbud . Operatøren kommer til å fortelle deg om dette alternativet er gjort tilgjengelig. Hvis ikke, forteller operatøren du ønsker å kjempe billetten og sette opp en domstol dato.
4

vises før dommeren på banen dato. Det er ikke behov for en advokat. Fortelle dommeren du ikke prøver å bekjempe billett, men som du ikke har råd til hele engangsbeløp og ber om en betalingsplan . Mer enn sannsynlig , er at dommeren kommer til å arrangere en betalingsplan eller i verste fall gi deg en forlengelse på billetten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149806.html

Previous:
Next:

trafikk billetter