Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Parkometer regler i Boston

Bostons parkering billetter er vanskelig å savne. De er lys oransje og byens problemstillinger mange av dem. Boston utstedt 1,6 millioner parkering billetter i 2009, og samlet inn $ 65.9 millioner i bøter. Sammen med taksameter parkering, begrenser byen også parkeringsplass for innbyggere bare i enkelte bydeler. Les skiltene nøye når du parkerer på gaten i et ukjent nabolag. The Boston Transportation Department håndhever parkeringsbestemmelsene og vedlikeholder 6400 meter. Timer

Som i 2010, håndhever Boston bruk av parkometre mandag til lørdag, fra 8 om morgenen til 20:00 Du trenger ikke å legge penger i en meter på søndager eller helligdager.

med priser

parkering en bil i en avmålt plass i Boston koster 25 cent for hver 15 minutter av gangen, som i 2010. Sommeren 2010 begynte byen å tilby taksameter mellomrom for scootere og motorsykler. Scooter og motorsykkel ryttere kan parkere på de anviste plasser for 25 cent i timen uten tidsbegrensning.
Bilder Broken Meter

By forskrifter forbud drivere fra parkering på meter som viser en "ute av drift"-melding. Du kan få en billett for dette, selv om den faktiske praksisen varierer. Hvis en multi-plass meter er ute av drift, byen forskrifter krever drivere for å betale for parkering ved neste multi-plass meter.
Tidsfrister

Boston setter tid begrensninger på taksameter parkeringsplasser. Maksimum er to timer. Fôring en meter for ekstra tid utover grensen hindrer ikke en driver fra å få en billett for overskridelse av fristen på en plass. Regelen er at du må flytte bilen til en annen blokk, ikke bare til et annet område.
Lines
p Hvis malte linjene markerer en parkeringsplass, en Sjåføren må parkere innenfor linjene.
funksjonshemmede Drivers /funksjonshemmede Veterans

Boston fraskriver meter avgifter hvis en sjåfør er en funksjonshemmet veteran eller handikappede og bilen har spesiell Massachusetts lisens plater eller plakater med funksjonshemming betegnelse. Frister gjelder ikke for disse driverne.
Offisielle Biler

Byen fraskriver meter gebyrer for merkede biler som eies av byen, staten eller føderale regjeringen eller av utenlandsk konsulater.
Tegn

offisielle «Street Rengjøring" og "Snow Emergency" skilt postet på en blokk begrense parkering til tider og går foran parkometer regler, som gjør midlertidige skilt lagt for spesielle arrangementer. Sjekk disse skiltene før du la bilen stå på en avmålt plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149856.html

Previous:
Next:

trafikk billetter