Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan finne ut om My trafikk billett er ryddet

Å ha en fortid trafikk billett på førerkort kan ha en negativ effekt på din forsikring priser eller jobbmuligheter. Hver stat setter ulike regelverk som bestemmer hvor lenge en billett vil bo på posten din. Vanligvis mindre alvorlige lovbrudd - fartsovertredelse, unnlater å signalisere - blir fjernet raskere enn mer betydelige lovbrudd som for eksempel kjøring i beruset tilstand. Du bør holde deg på toppen av din kjøring posten for å sikre at den er korrekt. Opparbeidelse av en sammendrag av lisensen din eller kjøring posten vil hjelpe. Du trenger
Førerkort
Kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din rekord med statens Department of Motor Vehicles (DMV). Dette må vanligvis gjøres i person. Noen stater, men kan ha på stedet datastyrte kiosker som lar deg hente posten fra en maskin. Det vil sannsynligvis være en liten kostnad for denne tjenesten. Hvis du betaler en billett, kan det hende at DMV gi deg en abstrakt gratis.
2

Kontakt domstolen som har utstedt billetten din hvis du er usikker på om pengene ble betalt på billetten. Kontaktinformasjon skal være på baksiden av billetten din.
3

Bruk en online søketjeneste. Disse tillater deg å velge det landet der lisensen ble utstedt og få en kopi av din kjøring posten. En online tjeneste vil bli dyrere enn å gå direkte til DMV, men det er raskere og mer praktisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149940.html

Previous:
Next:

trafikk billetter