Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan får du tak i en SR-22

Vet du hva en SR-22 er? Det er den offisielle dokumentasjonen som kreves for å løse inn en suspendert lisens og få bilen registrert på den lokale avdelingen av Vehicles (DMV). Grunnene til at du vil trenge en SR-22 varierer. Den vanligste scenarioet er når du er arrestert for kjøring under Beruselse (DUI) eller kjøring i beruset tilstand (DWI). SR-22 er en formalitet som kreves for å være ferdig med forsikringsselskapet sier at de er villige til å forsikre deg etter evaluering av din nåværende og tidligere drivende historie og revurderer din risiko status. Med andre ord, er SR-22 et skjema utstedt av forsikringsselskapet som bidrar til å fjerne din suspensjon orden og gjenopprette din kjøring privilegier på DMV. Instruksjoner
en

Ring forsikringsselskapet agent eller selskapet og informere dem om at din lisens er suspendert. Spør agent for å yte nødvendig hjelp.
2

Få en driving revurderes. Forsikringsselskapet vil revurdere din risiko vurdering og gi deg et revidert tilbud hvis du ønsker å gjenopprette fjæring og få forsikret med dem igjen. Noen selskaper kan nekte å tilby forsikring. I slike tilfeller må du begynne å handle for sitater.
3

Angi hvilken type forsikring du er villig til å kjøpe. Vanligvis vil en omfattende og kollisjon dekning være svært dyrt, og selskapene kan ikke gi deg med denne type politikk som du faller i den risikable driver kategorien. Ett tilgjengelige alternativet ville være å kjøpe minimum ansvar dekning på kjøretøyet. Et annet alternativ er å kjøpe en ikke-eiere ansvar dekning. Kjøpe en policy fra et forsikringsselskap er den eneste måten å kvalifisere seg til SR-22 programmet som denne prosedyren kan kun utføres av forsikringsselskapene
4

Kontakt det lokale DMV og spørre om "tildelt risiko "programposter selskaper. Hvis ingen forsikrer deg, disse selskapene vil. De er tildelt for å utvide forsikringer til de som er risikabelt og kan ikke enkelt få forsikringsdekning.
5

Husk premien for denne situasjonen vil bli vesentlig høy.
6

betale den første premium og få politikken fra forsikringsselskapet. Selskapet vil også sende deg en SR-22 skjemaet. Fyll inn informasjon og ta det med til den lokale DMV. På dette punktet, bør du få lisens gjenopprettet så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149747.html

Previous:
Next:

trafikk billetter