Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva er straffen for Teens kjøring uten gyldig førerkort i AZ?

En ungdoms kjøring i Arizona uten lisens hans vil medføre strenge straffer. Konsekvensene kan også være skadelig for de som er i bilen hvis passasjeren ikke gi informasjon om hvem som tenåringer er. De som lån tenåringen bilen kan i tillegg motta gebyrer eller bøter for å tillate ham å låne bilen. Forseelse

Den teen vil være skyldig i en klasse 2 forseelse hvis hun nekter å vise eller ikke har førerkort hvis dratt over. Hvis offiser ber om identifikasjon, vil hun må oppgi en gyldig dokument som inneholder hans eller hennes grunnleggende informasjon, navn, adresse og underskrift. Klasse 2 forseelser bære opp til en $ 750 fin og 48 timer i fengsel som i 2010. I tillegg vil den offiseren beslaglegge bilen i opptil 30 dager.
Passasjerer

Uavhengig av hvorvidt de i bilen er venner og familie av tenåringer, han må gi offiseren noen informasjon om tenåringen når du blir spurt. Hvis personen i bilen ikke klarer å gi offiseren informasjon om driveren, vil han også være skyldig i en klasse 2 forseelse. Dette vil resultere i samme straff som den tenåringen som kjørte bilen uten gyldig førerkort.
Bileiere

Personen som lot det ulisensierte mindre å kjøre sine kjøretøy vil bli tiltalt for eventuelle skader som skyldes uaktsomhet og forsømmelse av driveren. Hvis personen gjør den mindreårige å kjøre på en riksvei, er dette også en klasse 2 forseelse. Hun vil også være ansvarlig for å betale beslaglegge avgifter og plukke opp bilen.
Tilbakekalt eller midlertidig opphevet lisenser
p Hvis tenåringens lisens er suspendert, avbrutte eller tilbakekalles , så han vil møte en klasse en forseelse. Han kan tjene 48 timer i fengsel uten prøveløslatelse eller suspensjon av setningen. Han kan også få en $ 300 fine (som av lover i kraft i 2010).
Gjenta lovbrudd

Gjenta lovbrytere innenfor samme året vil medføre ekstra bøter opp til $ 500 per eksempel. Utsettelsen av lisensen kan også forlenge et ekstra år. Hvis lovbryteren reinstates sin lisens og overbevisning under suspensjon dukker opp, vil tenåringer har sin lisens automatisk opphevet i tre måneder, og seks måneder for hver forseelse etterpå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149831.html

Previous:
Next:

trafikk billetter