Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva som utgjør en bevegelig brudd?

Drivere er sitert for å flytte brudd på en jevnlig basis. Den vanligste bevegelige brudd er fartsovertredelse. Selv om en sjåfør er bare kommer tre eller fire miles over fartsgrensen, er han bryte loven og vil bli utstedt en billett bør han bli dratt over. Bevegelige brudd er de samme i hver stat, selv om bøter vil variere. Definisjon

Et bevegelig brudd er et brudd på en trafikk lov når kjøretøyet er i bevegelse. En bevegelig brudd kan være alt fra å kjøre et stoppskilt til fyllekjøring. Hvis bilen ikke er i bevegelse når overtredelsen skjer, er det ikke et bevegelig brudd. Et eksempel kan være parkering i en brann kjørefelt.
Konsekvenser

Moving brudd er billett og er straffbart. Ulike typer bevegelige brudd kommer med ulike straffer. Å kjøre på rødt lys eller et stoppskilt vil resultere i en billett til føreren av bilen så lenge føreren av bilen har ingen utestående tegningsretter. Fyllekjøring vil resultere i en umiddelbar arrestasjon

Effects

Moving brudd eksempel en fartsovertredelse billett er lette å håndtere:. Sjåførene må betale boten knyttet til billett. Poeng blir lagt inn på lisens av billett driver. Noen driver med mer enn 20 poeng vil automatisk miste sin lisens. Førere som får fartsbøter kan ta en online driver kurs, mot et gebyr, som vil hindre poeng fra å bli lagt inn på deres lisens forutsatt at sjåføren ikke har allerede tatt den elektroniske selvfølgelig allerede det året.
Unnlatelse av å betale Billetter

Billetter må betales innen 60 dager etter utstedelse. Unnlatelse av å betale boten for et bevegelig brudd vil føre til en arrestordre blir utstedt og en domstol dato som du er nødt til å dukke opp.
Warning

Mest rørende brudd ikke krever en domstol utseende gitt bøtene blir betalt innen den avsatte tidsrammen. Alvorlige bevegelige brudd, for eksempel fyllekjøring, forlater ulykkesstedet og kjøring under påvirkning av narkotika vil resultere i en umiddelbar arrestasjon og en nødvendig domstol utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149833.html

Previous:
Next:

trafikk billetter