Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan kontrollere om en billett Forblir på en Driving Record i Texas

En trafikk billett kan bety høyere forsikring priser og, avhengig av hvor mange andre lovbrudd en sjåfør har samlet , mulig tap av førerkort i delstaten Texas . Kontrollere kjøring posten var en gang vanskelig og tidkrevende , fordi det måtte gjøres i posten. I dag kan Texas drivere enkelt skrive ut deres kjøring poster fra hjemmet. Alt som trengs er en hjemme-PC med Adobe Acrobat Reader installert , tilgang til internett og en skriver . Du trenger
Computer
Internett
Adobe Acrobat reader
kreditt-eller debetkort
Printer
Vis flere instruksjoner
en

slå på datamaskinen , åpne nettleseren og gå til Texas Department of Public Safety førerkort Division Rettighetshaver Drivers Records webside ( se Referanse-delen for en link) .
2

Les og følg instruksjonene på rettighetshaver drivere poster for å sikre at du oppfyller systemkravene for tilgang og utskrift posten nettet . Antar det, gå til logg inn siden og levere den nødvendige informasjonen. Når pålogging er opprettet , må du fullføre trinnene for å be om din kjøring posten .
3

Pay for forespørselen med et kredittkort eller debetkort og skrive ut resultatene på skriveren. Gebyret avhenger av postene du ber om .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149949.html

Previous:
Next:

trafikk billetter