Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Definisjon av Dem Vs Non-Samtykke Tow

Dem og og ikke-samtykke slep forskjellig i grunnen et kjøretøy blir slept. Hver slep alternativ presenterer en løsning for rettshåndhevelse som trenger å fjerne kjøretøy. Hver skaper også en byrde for byens fasiliteter som må lagre og ta på seg økonomisk ansvar for de kjøretøy som er beslaglagt. Impound Tow

En impound slep er en form for tauing aktivitet som mange er kjent med. Hvis du har en hanskerommet fullt av ignorerte parkering billetter du kan komme tilbake til det stedet du når parkert bilen og finne den borte. Impound slep er vanligvis gjøres for å holde bilen som sikkerhet for ubetalte bøter knyttet til parkering. En bil kan også få øyeblikkelig beslaglegge slep uten billett blir utstedt hvis den er parkert i et nei-parkering, brann eller sykehus sone.
Non-Samtykke Tow

En ikke-samtykke oppstår slep når sjåføren er i stand til å kjøre bilen bort og politi tar besittelse av det. For eksempel, hvis du blir stoppet og sitert for DWI bilen kan taues mot din tillatelse. Biler som brukes i forbrytelser også faller inn under ikke-samtykke slep. Hvis bilen din er i en ulykke og er sett av en politimann å være utrygt å bli kjørt, vil det bli slept mot ditt samtykke selv om du er villig til å kjøre det bort.
Betale Bill

bagasje avgifter og tauing utgifter er de samme for begge typer slep. De store vanskelighetene som byene står overfor med tauet kjøretøy, er at mange går uavhentede. For eksempel hvis du må betale $ 1000 i billetter før du får bilen tilbake fra en impound slep, kan det ta tid å gjøre det. I mellomtiden byen vil fortsette å lade lagring og sent avgifter. Regningen kan vokse noe som gjør det en uoppnåelig beløp.
Politiet Engasjement

Politiet er sjelden involvert i parkering brudd initiert impounds. De er oftere involvert i ikke-samtykke slep fordi disse bilene er beslaglagt etter å ha blitt brukt i alvorlige lovbrudd. Byer som Houston rapporterer at de er overveldet med hva de skal gjøre med biler etterlatt fordi eierne i begge situasjoner forlate bilene. Selv solgte bilene gjennom auksjoner ser ikke ut til å lindre dette problemet.
Controversy

Fordi slep operatører er privateide det er uenighet som impound typen slep er ferdig overdrevet for fortjeneste. En parkeringsbot basert impound slep er mer vanlig enn en politi-initiert ikke-samtykke slep. Byer vurderer å redusere impound slep for alle, men de mest alvorlige lovbrytere og involverer politiet i denne beslutningsprosessen, noe som gjør ikke-samtykke slep normen. Slepet boot har blitt et levedyktig alternativ. I stedet for tauing, biler er oppstartet og dette resulterer i en billigere løsning for begge byene og forbrukeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149974.html

Previous:
Next:

trafikk billetter