Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan forstå en Colorado MVR Rapporter

En Colorado Motor Vehicle Report (MVR) er et dokument som inneholder informasjon om en sjåfør inkludert personlige opplysninger, kjøring posten og state-spesifikk lisens informasjon. En Colorado MVR er tilgjengelig for sjåfører og forsikringsselskaper for underwriting formål. All informasjon på MVR som er feil må endres på den lokale Department of Motor Vehicles kontor. MVR vil også vise koder som plateselskapet eventuelle overbevisning eller overgrep mot din kjøring posten. En kopi av dette dokumentet kan bestilles i person på det lokale DMV kontoret eller online gjennom flere kilder. Du trenger
Personlig informasjon om driveren
Kontaktinformasjon til lokale DMV kontoret
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
Forstå en Colorado MVR
1 Flere nettsteder på nettet kan hjelpe deg å få tilgang til Colorado MVR.

Få en kopi av din Colorado MVR enten online eller i person på det lokale DMV kontoret. The Colorado DMV nettsted kan hjelpe deg med å skaffe en kopi av denne posten. Du vil bli bedt om å bekrefte personlige opplysninger før denne rapporten vil bli gitt ut til deg.
2 descrepancies på rapporten kan påvirke forsikring priser og kjøring privilegier.

Sjekk din Colorado MVR for avvik i informasjon. Kontroller at ditt navn og annen personlig informasjon er riktig. Arbeidsgivere og forsikringsselskaper kan bruke informasjonen på MVR for å gjøre ansettelser og underwriting beslutninger.
3 Forsikringsselskapene krever MVRs å garantere retningslinjer for sjåførene.

Åpne Colorado DMV hjemmeside for en liste over koder og forklaringer. Mange av kodene kan ikke kreve forklaring, men det er viktig at du forstår hva hver del av rapporten betyr. Hvis du ikke klarer å finne koden forklaring på nettet, bør du kontakte din lokale DMV kontoret for informasjon.
4 Gjeldende rekorder vil presentere riktig informasjon til interesserte parter.

Skaff en endret kopi av Colorado MVR. Hvis opplysninger er blitt endret, må du kontrollere at de riktige endringene er gjort. Det er viktig å beholde kopier av oppdatert informasjon i personlige rekorder å presentere for arbeidsgivere eller andre institusjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149915.html

Previous:
Next:

trafikk billetter