Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Grunner for trafikk henvisninger

Mer enn 34 millioner mennesker mottar en trafikk henvisningen hvert år. En trafikk henvisningen er en billett skrevet og gitt til deg av en politimann. Mange sitater kan bli tatt vare på uten å involvere rettsapparatet, men det er enda bedre hvis du kan unngå trafikk sitering helt. Det er lettere å unngå et sitat hvis du vet hvilke handlinger vil føre til at du får billetten. Unnlatelse av å følg trafikkreglene Veibeskrivelse

lære reglene i veien der du bor, men vet at noen sitater vil påvirke deg uansett hvor du bor. Unnlatelse av å komme til en fullstendig stopp ved et stoppskilt, kommer mer enn 5 miles over fartsgrensen eller kjøre på rødt lys er alle årsaker til trafikk henvisninger. Unnlatelse av å gi forkjørsrett, stopper i fotgjengeroverganger, eller manglende evne til å signalisere en sving eller feltskifte er også handlinger som kan resultere i en trafikk henvisningen.
Unnlatelse av å Avkastning til utrykningskjøretøy
med

Sjåførene må tillate utrykningskjøretøy å få umiddelbar forkjørsrett. Med flytte over loven, drivere som ikke trekker til siden av veien er underlagt en trafikk henvisningen. Sjåførene også må flytte til et annet kjørefelt når de nærmer seg en stasjonær utrykningskjøretøy og unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i en billett.

Uforsiktig kjøring

Drivers som opererer sine kjøretøy uten evne til å korrekt vurdere situasjoner på veien og tilpasse seg dem anses uforsiktig. Dette kan inkludere å fortsette å kjøre biler i uvær eller handle i en usikker eller intolerant måte kan resultere i et sitat for uforsiktig kjøring.
Unnlatelse av å adlyde offiser

Drivere kan også motta henvisninger hvis de ikke klarer å følge den direkte kommando av en politimann. Når trafikken er uvanlig tung, er trafikklysene ikke fungerer eller det er en nødssituasjon, politifolk har forrang over de ordinære reglene i veien. Enhver sjåfør som ikke følger offiser instruksjon vil bli gjenstand for en billett.
Driving Under the Influence

Hver stat har en grense på hvor mye alkohol en driver kan konsumere før du får bak rattet i en bil. Førere som overskrider grensen, eller som nekter å ta en veikant pusteprøve vil motta en trafikk henvisningen hvis en lov offiser stopper dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149916.html

Previous:
Next:

trafikk billetter