Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Ligger i veien for trafikk en bevegelig brudd ?

Selv om bilister som kjører for fort ofte får trafikk henvisninger , kan de som kjører sakte nok til å hindre flyten av trafikk motta bevegelige brudd trafikk billetter . Moving Brudd

status som hindrer trafikk brudd varierer fra stat til stat og fra jurisdiksjon til jurisdiksjon . Ifølge Texas Department of Public Safety , skjønt, er å hindre trafikken et bevegelig brudd og bærer punkter på et førerkort .
Law

Den typiske ordgyteri om hindrer trafikken brudd instruerer at sjåførene ikke bør kjøre en eller flere biler i sakte nok fart til å blokkere "normal og rimelig " flyten av trafikk. Loven gir vanligvis unntak for dårlig vær og spesielle omstendigheter som begravelse prosesjoner .
Penalty

Straffen for å hindre trafikken varierer fra sted til sted . En typisk straff , ifølge trafikk brudd advokatfirmaer , inkluderer en bot på mellom $ 80 og $ 150 per desember 2010, og sjåfører som får et sitat for å hindre trafikken vil sannsynligvis motta poeng mot sine førerkort . Førere som bidrar til en ulykke ved å hindre trafikken kan få strengere straffer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149923.html

Previous:
Next:

trafikk billetter