Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en Slept Car Out

Når bilen din er tauet, den første tanken som kan komme til tankene er, ble den stjålet? Men å lære at bilen ble tauet kan være like belastende fordi du ikke vil bli refundert for noe --- vil du ende opp med å måtte betale ut av lommen i stedet. Populære TV-programmer som "parkering Wars" på A & E og "Operation Repo" klart demonstrere stress involvert når du arbeider med en tauet bilen. Vær sikker på at du har alle papirene dine rett før du går inn for å hente en tauet bilen fordi du kan ende opp med mer hodepine enn du først begynte med når du besøker slepet mye. Du trenger:
Gyldig lisens, forsikring og registrering kortet
Gjeldende tauing avgifter
Vis flere instruksjoner
en

Ring din lokale politiet eller andre ikke-akutt Byen tjenester linje (for eksempel 311 i New York) og fortelle representanten at bilen ble tauet. Det lokale politiet holder oversikt over nylig slept kjøretøy. Politiet vil gi deg informasjon om hvor bilen har blitt tauet og hva som kreves for å få bilen ut. Spør grunnen til at bilen ble tauet, slik at du kan være forberedt på enhver situasjon.
2

Bekreft at bilen er riktig registrert før du går til slepet mye. Få dokumentasjon fra forsikringsselskapet at du faktisk har gyldig forsikring for bilen. Dersom din registrering og forsikring kortet er plassert inne i bilen, vil personell på slep mye tillate deg å gå hente denne informasjonen.
3

Ring slepet mye og spør om du trenger en "tau release" fra byens tinghus for å få bilen tilbake. Dette er et stykke papir fra trafikken domstolene om at bilen er greit å bli utgitt. Noen kommuner krever at du synes i trafikken domstol og betale ekstra avgifter før du får din tauet bilen hvis du ble slept på grunn av trafikk brudd.
4

Ta med nok penger med deg for å dekke kostnadene for slepet, lagring avgifter og eventuelle billetter som du skylder på bilen fra dette tilfellet og tidligere utgaver. I noen tilfeller vil slepet mye ikke holde deg umiddelbart ansvarlig for billettene --- det vil tillate deg å sende betaling for billetter til parkeringsplassen myndighet separat. I andre tilfeller vil slepet mye ikke gi deg bilen før din billett forpliktelser er betalt i sin helhet
5

presentere følgende elementer for å få bilen ut av slep:. Betaling sammen med et gyldig forsikring kort, registrering og lisens (må være for den personen som eier bilen), samt et slep release form hvis nødvendig. Slepet mye representant vil gjennomgå alt og gi deg en utgivelse kort.
6

Bring kortet til vakten utenfor slepet mye, og han eller hun vil ta deg til bilen din. Bare en lisensiert sjåfør er lov til å kjøre bilen ut av partiet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149766.html

Previous:
Next:

trafikk billetter