Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bestride en fartsovertredelse billett i California

Delstaten California hoff system har to måter å bestride trafikk billetter: i retten eller per post. Forseelse brudd krever en domstol utseende, men brudd som fartsovertredelse kan påklages av post. Hvis du føler at du har blitt feilaktig sitert, er det verdt tiden din til å bestride billetten. Dette vil spare deg for penger på bøter og hindre poeng fra å legges til din lisens. Instruksjoner
en

Finn "Notice to Appear" på din fartsovertredelse billett. Dette vil inkludere informasjon for rettens adresse og daten din til å møte i retten.
2

Gå til retten på din domstol dato. Påberope seg "ikke skyldig" og be om en rettssak.
P Som et alternativ, kan du sende en sertifisert brev til tinghuset ber om en "prøveperiode ved skriftlig erklæring." Pass på å sende dette brevet i minst fem dager før rettssaken, slik at du ikke klarer å møte i retten.
3

Betal kausjon beløpet forespurt av retten. Mengden av kausjon avhenger av alvorlighetsgraden av billetten.
4

delta rettssaken og presentere saken til dommeren. Dommeren vil gjøre en avgjørelse basert på vitnesbyrd og at politibetjenten.

Complete Form TR-205, Trial by skriftlig erklæring, hvis du bestemmer deg for å forfølge en prøveordning ved skriftlig erklæring i stedet for å vises i retten. Denne formen, som vil bli sendt til deg når du filen din påstand, kan du presentere din sak. Politimannen vil bli pålagt å sende inn sitt vitnesbyrd, og dommeren vil gjøre en avgjørelse.
5

Samle dine refusjon for kausjon du postet hvis du blir funnet ikke skyldig eller hvis saken blir henlagt fordi politimannen ikke klarte å vises eller sender sitt vitnesbyrd.

betale boten og fullføre eventuelle andre vilkår fastsatt av dommeren Hvis du blir funnet skyldig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149870.html

Previous:
Next:

trafikk billetter