Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå å påskynde straffepoeng

fartsbøter er noe som de fleste sjåførene er nødt til å forholde seg til. De kan være kostbart, men det er mulig å arbeide med domstolene å redusere hvor mye skade de kan gjøre. Instruksjoner
en

Kontakt vedkommende domstol etter å ha mottatt din fartsovertredelse billett for å finne ut hvor raskt du kan ta vare på den. Vanligvis er det en ventetid på et par dager før billettene får fra offiser til retten og er lagt inn, men å kontakte retten innen 10 dager er vanligvis et sikkert kort.
2

gjennomgang kjøringen din historie. Du kan plukke opp en kopi av din kjøring posten fra din lokale Department of Motor Vehicles kontor. Kjøringen din historie vil vise status for din lisens og eventuelle billetter som har blitt plassert på posten din. Domstoler vanligvis ser på kjøringen din historie når de vurderer poeng på fartsbøter.
3

Tilbake til tinghuset og snakke med en kontorist eller annet offisielt angående din billett. Spør hva alternativene er. De fleste domstoler tilbyr en reduksjon eller eliminering av poeng hvis du kan overholde kjøre forskrifter.
4

Spørre om en reduksjon i poeng. Mange domstoler vil tillate deg å ta en mindre mengde poeng på billetten hvis du betale bøter i forkant av din domstol dato eller betale for billetten i egen person.
5

Sjekk på en utsatt setning. En utsatt dømt er en prosess som retten sjekker på dine tidligere kjøring historie. Hvis du har et relativt rent rulleblad, vil de tillate deg å utsette punktene på billetten for en periode. Så lenge du overholder alle vilkårene i den utsatte setning, avviser domstolen vanligvis punktene og de påvirker ikke førerkort.
6

Betal din henvisningen i person hvis mulig . I de fleste stater, er det bare å registrere billetten og mailing i bot er en automatisk adgang av skyld, og retten vanligvis svinger i hele antall poeng til DMV.
7

Ring en advokat hvis du re komfortabel med de alternativene som retten gir deg. Hver domstol kjører på en annen måte, og en advokat er ofte i stand til å forhandle frem en avtale med byen eller fylket som du ikke er. Mange advokater tilbyr en gratis konsultasjon, så dra nytte av dette hvis du trenger en advokat.
8

Se dommeren om nødvendig. Ofte kan du forklare situasjonen til dommeren og de kan tilby deg en reduksjon i poeng eller bøter at funksjonærer kan ikke. Vær sikker på at dette er i tråd med rettens politikk for å unngå eventuelle problemer eller problemer med ditt tilfelle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149759.html

Previous:
Next:

trafikk billetter