Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en Driving Record

Forsikringsselskaper og arbeidsgivere er de to største deler av samfunnet som krever en kopi av din kjøring sikkerhet posten. Selv om de fleste som ønsker en kopi av din kjøring posten vil bare ha deg signere et brev av tillatelse for dem å bestille en kopi, mange krever sjåføren seg for å bestille, og nåtid, den drivende rekord personlig. Hver stat i USA har et søknadsskjema som må fylles ut og sendes til den aktuelle statens Department of Motor Vehicles. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang og skriver
Pen
Frimerke
Vis flere instruksjoner
en

Slå på datamaskinen og aktivere Web browser. Når lastet, kan du besøke 50-State DMV katalog nettside på http://www.dmvnv.com/50_state_dmv_list.html. Når siden er lastet inn, klikker på navnet på staten som førerkort ble utstedt.
2

tilgang til statens DVM nettsted "Skjemaer" linken og finn skjema for bestilling av en kopi av en kjøring posten. Hver stat bruker en annen tittel for skjemaet, men det kan være tittelen på en måte som "Søknad om Kopi av Driving Record" eller noe lignende tittel. Når du har funnet den riktige linken, klikk på den for å åpne i nettleseren din og skrive den ut på datamaskinen skriveren.
3

Fyll ut alle blokkene i søknadsskjemaet, som kan oppgi navn, nåværende adresse, lisensnummer, fødselsdato og personnummer, sammen med annen tilleggsinformasjon staten krever. Hvis staten har en avgift kravet, er det generelt oppført på skjemaet.
4

Finn adressen du må sende inn skjemaet. Postadressen vil vanligvis bli funnet på bunnen av søknadsskjemaet. Skriv postadressen på en mailing konvolutten før du legger det utfylte skjemaet i konvolutten, sammen med noen sjekk eller postanvisning du har forberedt. Sett et stempel på konvolutten og legg den i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149793.html

Previous:
Next:

trafikk billetter