Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan vet jeg om jeg har utestående billetter?

Ubetalte, fremragende billetter kan være en stor plage hvis venstre ukontrollert. Ifølge Department of Motor Vehicles, kan utestående billetter føre til økte bøter og noen ganger lisens suspensjon. Jo før du tar handling, jo mer sannsynlig at disse bøter ikke vil bli opprørende og lisensen din vil ikke bli suspendert. Hvis du er usikker på om du har utestående billetter på posten din, få en kjøring posten fra staten. Spor Down Your statens DMV

Skaff din kjøring posten fra statens Department of Motor Vehicles. Et enkelt nettsøk vil gi kontaktinformasjon for statens DMV. En nyttig ressurs er DMV.org, en omfattende tredjeparts nettside med informasjon om alle ting DMV-relaterte.
Request Your Driving Record
p Det er flere metoder for innhente kjøring posten. Hver stat har nå en postordre, telefon forespørsel linje, og et online system for bestilling av din kjøring posten. Online bestilling vanligvis krever et kredittkort eller debetkort.
Informasjon om din Driving Record

Undersøk din kjøring posten. Du vil merke at din kjøring posten vil liste hver overtredelse, suspensjon, unnlatelse av å vises (FTA) eller unnlatelse av å betale (FTP) fra enhver stat som du har hatt et brudd i. Det vil liste alle utestående eller betalt brudd på posten din.
Hva nå?

Ifølge CarInsurance.com, hvis du har en utestående billett og fin som har overskygget forfallsdatoen (FTP) eller domstol dato (FTA) , vil denne overbevisningen og krenkelser vises på din kjøring posten. Retten som har innlevert slike lovbrudd med staten vil bli notert på posten.
Kontakt domstolen

Kontakt retten at arkivert lovbruddet mot deg for å se hva alternativene er. I de fleste tilfeller, hvis du betaler boten, vil retten tilgi kostnad, og du vil være gratis å kjøre.
Andre tips
p Hvis du ønsker å ha kjøring posten fremskyndet (DMV kan ta to til tre uker for å gi din rekord), er det en rekke tredjeparts organisasjoner som du kan kontakte for en avgift, slik som 4safedrivers.com og DrivingRecord.net.
< p> En annen rask måte å finne ut om du har noen billetter på posten din, er å kontakte din lokale politiet, som raskt kan kjøre førerkort nummer og gi deg beskjed på stedet hva din status er. Vær oppmerksom på at hvis det er et lovbrudd på posten som kunne suspendere lisensen, politiet har makt til å ta det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149810.html

Previous:
Next:

trafikk billetter