Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan foreta innbetalinger på Moving Brudd

bevegelig brudd billetter er vanligvis gitt for ting som å kjøre på rødt lys , kjøring mens du snakker i mobiltelefonen eller kjører et stoppskilt . Siden bilen er faktisk beveger seg i den tiden av brudd , kan noen bli alvorlig skadet , i så fall kan straffen for sjåføren være mer dire . Men hvis du begått en bevegelig brudd og endte opp med en billett , bør du betale det eller risikere å få førerkort suspendert . Instruksjoner
en

skyldig å betale billetten . Et bevegelig brudd billett tilbyr to valg: skyldig eller ikke skyldig . Hvis du skyldig , sier du at du begått den bevegelige brudd og vil betale boten . Hvis du påberope seg ikke skyldig , sier du at du ønsker å gå til retten og be din sak uten å betale billetten. Å betale billetten , sjekk " skyldig "-boksen.
2

Fyll ut nødvendig informasjon . Etter å sjekke " skyldig " boksen , kan billetten be deg om å fylle ut navn og adresse . Fyll inn informasjon og signere nederst på billetten.
3

Betal boten og post i billetten . Du kan vanligvis betale med et kredittkort ved å skrive inn kortnummer og utløpsdato. Du kan også bruke en sjekk eller postanvisning . Sørg for å inkludere betaling for eventuelle tilleggsavgifter . Mail alt til adressen på billetten før den fristen som er på billetten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149851.html

Previous:
Next:

trafikk billetter