Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan Aldri Motta et bilde Radar Ticket i Mail

Her er hvordan du aldri få et bilde radar billett i posten. Du kan kjøre på rødt lys eller være påskynde uhell og se flash i bakspeilet. Du tenker: Å, nei, jeg har blitt fanget av foto radar. Hvis du følger disse enkle trinnene, kan du aldri få den billetten i posten i det hele tatt. Foto radar trafikk billetter startet i Europa så tidlig som i 1978. Selv da bildene fra trafikk kameraer viste foran og bak på bilen og sjåføren. Det har begynt å dukke opp i nesten hver eneste stat som en pengemaskin for å fylle statskassen. Det fungerer akkurat som det høres ut. En datamaskin og en radarenhet er festet til et kamera. Kjørebanen har begravd hot spots for å oppdage bevegelse. Når et kjøretøy overstiger postet hastighet eller kjører rødt lys, hot spots sende en melding til datamaskinen for å ta det opp, og kameraet tar bildet. De fleste kameraer er satt til å vise forsiden og baksiden av loven bryte bilen og sjåføren. Men kameraene er ikke ufeilbarlige. Når en billett viste riktig bil, men sjåføren var avdøde år before.Keeping oppmerksom på at kameraet foto radar lover er forskjellige i hver stat, disse er generaliserte trinn, men kan fungere i de fleste stater med foto kameraer. Du må sjekke statlige lover for smutthull. Her er noen skritt du kan ta nå å aldri få det bildet radar billett: Instruksjoner
en p Det er mange lovlige måter å lure papirene på et bilde radar trafikk billett. En måte er å krysse-registrere kjøretøyet med din ektefelle eller andre motsatte kjønn familiemedlem. Kjønnet på personen som er navngitt på billetten vil være det motsatte kjønn av driveren i bildet. Det er normalt sparket ut av redaktørene når det er åpenbart feil kjønn personen driving.If du mottar bildet radar trafikk billett, kan du ha politi eller domstol avviser henvisningen på grunn av det motsatte kjønn bilde. Du er ikke forpliktet til å si hvem som kjørte.
2

Du kan omregistrere bilen under navnet på en familie tillit, et begrenset ansvar aksjeselskap, et vanlig aksjeselskap, eller kommandittselskap virksomhet. Dersom et varsel om brudd kommer i posten, søppel det som politi og domstoler kan ta noe mer.
3

Du kan ignorere billett og søppel det. Hvis du gjør det, kan det hende du må smette unna en prosess server for fire months.However hvis du kan smette unna dem i fire måneder, fordi hvis billetten ikke er tjent eller signert, må den avvises fra domstolen etter 4 måneder. Se tips nedenfor om unnvike.
4

Din tilstand kan ha et nettsted der du kan sjekke status på billetten uten straff eller sporing.
5

En annen mulighet er å registrer din bil med en post boks som din postadresse. Motorvognen divisjon kan kreve en fysisk adresse for deg, men kanskje bare boksen adresse kan vise til på foto-håndhevelse selskapet.
6

Minst med en postboksadresse, vil prosessen serveren være ute av stand finne deg. Også betale litt ekstra for å gå til en ikke offentliggjort tall slik at de ikke kan få din adresse.
7

Faktisk, på grunn av redigering av bildet selskapet, som sender informasjonen videre til politiet avdeling for henvisninger, kan du aldri få det. De normalt ikke sende billetter til P.O. Esker, bedrifter, selskaper eller andre regjeringer (som et fylke eller staten kjøretøy).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149780.html

Previous:
Next:

trafikk billetter