Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan unngå en parkeringsbilletten

parkering billetter kan variere fra $ 15 til $ 100 eller mer, avhengig av den straffbare handlingen. En parkeringsbot er ikke et bevegelig brudd, så det går ikke på din kjøring posten, men det er fortsatt registrert med byen og en arrestordre kunne utstedes (eller andre konsekvenser, avhengig av hvor du bor) hvis du unnlater å betale. Følgende tips vil hjelpe deg å unngå en parkeringsbillett i første omgang. Instruksjoner
en

Hold endring i bilen til enhver tid. Hvis du rutinemessig park i et område med meter, kan dette lommepenger redde deg fra et utgått meter og en parkeringsbillett.
2

Sjekk informasjonen på parkometre. Informasjonen bør omfatte timer i effekt og eventuelle restriksjoner.
3

Les skiltene for eventuelle restriksjoner. Hvis det er unmetered parkering, bør det festes oppslag med tilgjengelige ganger så mye plass som skal brukes til parkering. Sjekk for både permanente og midlertidige skilt.
4

Få en kvittering eller parkering kategorien ved parkering på mye med en ledsager. De fleste kvitteringer må plasseres der synlig i frontruten for å unngå billetter eller tauing.
5

Hold deg unna brann kjørefelt eller buss soner, selv om bare en kort stund. Begge disse områdene vil sannsynligvis få deg en billett eller kan muligens forårsake skade på bilen din hvis det var en nødsituasjon.
6

Lær forskjellen mellom "No Parking" og "Nei Stopper." Du kan stoppe i en ingen parkering sone i opp til fem minutter for lasting og lossing av en passasjer, men en ikke stoppe sone vil få deg en billett selv om kjøretøyet er okkupert.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149750.html

Previous:
Next:

trafikk billetter